Falsificarea sondajelor

Am citit in Monitorul de Sibiu un articol in care primarul Sibiului Iohannis e declarat politicianul in care romanii au cea mai mare incredere. Asta pe baza unui sondaj Reader’s Digest. DAR daca ne uitam pe topul respectiv (pdf)vedem ca pe locul 34, cu mult inaintea lui Iohannis e alt politician: SORIN OPRESCU, primar Bucuresti. DECI cum e cu sondajul? Sau e manipulare pe fata?

UPDATE: In acleasi top Reader’s Digest pe locul 100, deci roman de incredere apare Sorin Ovidiu Vantu, cica om politic…. vai de ei!

1
Lasă un răspuns

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
newest oldest most voted

Am discutat despre sondajul cu pricina in emisiunea COTIDIAN de la TV SIBIU de marti seara. Daca presa sibiana a ajuns sa il laude pe Iohannis pentru ca este pe un 47 intre oameni de genul SO Vantu, Adrian Mutu etc, este perfect. Avem presa pe care o vrea Iohannis nu presa pe care o meritam. Spunea un mare credincios roman, ca e mai trist si mai periculos atunci cand Dumnezeu nu pedepseste, decat atunci cand pedepseste pe necredincios. Asa si cu presa sibiana. Daca nimeni nu-i mai spune ca este proasta, slaba, iata ca a ajuns asa, de tot… Read more »