Sibiul fara gaz

UPDATE: A revenit gazul!!!

In urma exploziei de azi dimineata la o statie de reglare a gazului din cartierul sibian Valea Aurie a fost oprit gazul in tot orasul pana cel tarziu miine dimineata. Sa vedeti acum ca incep sa bubuie transformatoarele de curent suprasolicitate.
Comunicatul EON Gaz il gasiti aici. Video si detalii aici.

6
Lasă un răspuns

5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted

Ce frumos….azi cinam in oras

Flav

@carmen
cum sa-ti spun eu, asa cat sa sune mai frumos :esti o tampita. La explozia aia au fost raniti 7 oameni. Destul de grav. Oameni cu sotii, cu copii… Faptu ca nu ai gaz e o bucurie? Explozia aia ti-a adus o bucurie? Cinezi in oras?

Flav, eu cred ca tu esti un tampit. Te-ai gandit macar pentru o secunda ca poate Carmen nu a citit si link-urile date de Calin? Ori in textul acestui post nu scrie nimic de victime. “In urma exploziei de azi dimineata la o statie de reglare a gazului din cartierul sibian Valea Aurie a fost oprit gazul in tot orasul pana cel tarziu miine dimineata. Sa vedeti acum ca incep sa bubuie transformatoarele de curent suprasolicitate.” Citind doar acest text, poti formula un raspuns ironic, nu? Ai auzit de ironie, sper. Dat fiind strict ce e scris pe aceasta pagina… Read more »

Tavi Repede

precizare: nu functioneaza nici centralele de incalzire. (bonus)
precizare 2: mai bine exploda Casa Poporului la “Marea confruntare”