Presedinte

Nici nu mai scriu numele alesului poporului. Probabil va fi Basescu. Cert este ca lupta din turul 2 s-a dat intre armata PSD si armata PDL. PNL a venit cu o ceata si ei, UDMR cu suflatorii si altii pe langa au roit. Dar Voda Basescu nu a putut fi infrant. Cum sa il infranga cineva cand la o ora si jumatate dupa inchiderea urnelor PDL avea numaroatoare paralela de la 8000 de sectii de votare. Va dati seama ce armata sta in spatele lui Base?
Ce ne va aduce Basescu presedinte? O continua criza politica. Dupa cativa premieri de sacrificiu, refuzati de Parlament, Basescu v-a desfiinta aceasta institutie si va convoca alegeri anticipate. Bursa deja e in cadere libera, la fel si cotatia leului. Finantistii stiu ca un presedinte nesustinut in Parlament, un cunoscut Giga Contra nu aduce stabilitate financiara.
Votul de ieri mai arata ca Romania este nu doar un taram unde armatele PSD si PDL se lupta, ci si o tara profund divizata…
Ce este mai rau, abia de acum incepe. Sa vedem de unde se vor da pensiile in ianuarie si salariile bugetarilor si asa micsorate in noiembrie si decembrie. Le cumpara Basescu piine la copii? Fiecare a votat cum a crezut de cuviinta, acum vom suferi cu totii! Sa traiti bine?