Serviciile la Sibiu

Cateva exemple din experienta personala despre “calitatea” serviciilor de alimentatie publica si numai la Sibiu. Poate mai aveti si voi astfel de exemple sa le postati la comentarii.

Exemplul 1: Cer o placinta cu branza. Vanzatorul ma intreaba: Calda sau rece? Eu: Rece. El o ia si o pune la microunde si o incalzeste…..

Exemplul 2: Cer la o terasa un expresso lung. Chelnerita ma intreaba: Cu sau fara lapte? Eu: Fara lapte. Dupa cateva minute imi aduce un expresso scurt cu lapte!

Exemplu 3: Beau bere la halba cu prietenii la terasa fabricii de bere. Mai comandam un rand de halbe. Dupa 10 minute de asteptare strigam iar chelnerul si il intrebam ce s-a intamplat. El raspunde senin: Nu mai avem bere la halba!

Doar cateva exemple…. Voi aveti astfel de exemple?

3
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
newest oldest most voted
Mihai Colibaba

Ofer o sticla de Cola daca printre autorii sau cititorii mai luminati de pe Mazemania imi poate oferi cineva o explicatie multumitoare.Iata enuntul problemei: cumpar o sticla de Cola de 2 L de la magazinul X. Dupa cum bine stiti, Coca Cola tocmai desfasoara o campanie. Iar pe dopuri sunt anumite inscriptii, cu premii instant sau cu niste coduri pe care le trimiti prin SMS si pierzi banii de doua ori. Se intampla ca pe capacul sticlei pe care am cumparat-o scrie “STICLA 0,5 L”. Revin dupa cateva zile cu dopul respectiv, ca sa imi primesc minusculul premiu, iar tanti… Read more »

Andrei Militaru

Daca atata birocratie e la o amarata de sticla, la ce sa te astepti de la premiile mai mari?

Andrei

raspuns la mihai colibaba – cola se vinde ca e in meniu sau alimentara si e cerere de cola deci normal ca managerul magazinului ia de la distribuitor cola , si chiar dc precizeaza celui care ii ia comanda de marfa ca vrea cola fara eticheta cu promotie , acesta nu are ce sai dea pt ca toate sticlele de cola vor a avea aceleasi etichete , ca nu o sa faca special pt ala sticle speciale , si sunt doar anumite magazine care dau premii la promotiile cola , pepsi , magazinele de cartier nu fac asa ceva .