Se schimba directorii la Sibiu

Luni va fi ziua decapitarii directorilor sibieni. Astfel Aurel Badiu de la Agentia de Prestatii Sociale va fi inlocuit de Gheorghe Popa (fost sef la Casa de Asigurari de Sanatate Sibiu). Remus Furtună vine iar la Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu (îl înlocuieşte pe fostul director Francisc Török, care ajunge adjunct din nou, alaturi de Eugen Fulea). Maria Borza revine la Casa Judeţeană de Pensii Sibiu (îl înlocuieşte pe Dorel Aldea). Ea este secondata de Mircea Manea şi Gabriela Bosnea. Ovidiu Sitterli e nou director la Direcţia de Muncă şi Protecţie Socială (îl înlocuieşte pe Vasile Duca). Sitterli se pare ca era jursit la Administratia Financiara. Suditu se intoarce la vechea lui dragoste si preia Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu (îl înlocuieşte pe Mircea Dorin Creţu).Adjunctii sai vor fi Gabriela Teodorescu şi Maria Verzescu.
Tot luni va fi instalată şi noua conducere la DSVSA Sibiu: director coordonator – Şerban Ţichindelean (îl înlocuieşte pe Cornel Muntean), directorii coordonatori adjuncţi – Nicolae Ştefănuţă (sănătate animală), Luminiţa Mămularu (siguranţa alimentelor), Pavel Tăvală (director economic).
Toti directorii de mai sus sunt numiti de PSD. Interesant e ca si unii PSD-isti au fost sacrificati in favoarea altora cu relatii mai multe…. Schimbarile directorilor continua!