Parada Homosexualilor

Parada Homosexualilor  Sambata seara in Bucuresti e Parada homosexualilor. Primaria a aprobat si o “parada a normalitatii”, de fapt a heterosexualilor cu ura fata de homosexuali. Sper doar sa nu fie incidente, mai ales ca “normalii” au promis violente, ca de obicei. Sincer as vrea sa apuc sa vad si in ROmania parade ale homosexualilor cu mii de oameni, fara violente si unde homo si hetero danseaza, canta, se simt bine!

Foto: Wikipedia, Gay Pride, Milano 2007

6
Lasă un răspuns

6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted
Sebastian

Ti se intoarce stomacul pe dos cand ii vezi. Ori batuti bine, ori internati la ospiciu. E ofensator si e o mare jignire la adresa societatii si a cetateanului de rand, a cetateanului normal. Cum ar fi sa vada copilul tau doi poponari si sa te intrebe ce-i cu ei? Te-ai gandit vreodata la asa ceva? Ce i-ai raspunde? “Lasa tati ca si ei is oameni”? Poate ii va lua drept modele… Dincolo de asta, nu deranjeaza cu nimic daca sunt poponari in casa lor, sub plapuma lor. N-as avea nimic impotriva daca nu s-ar mai manifesta si n-ar mai… Read more »

Nu vei apuca asa vremuri. Romanii sunt prea incuiati in privinta asta! Sunt curios cati din cei care vor participa la “parada normalitatii” au fantezii cu 2 femei care se saruta.

Sebastian

Homosexualitatea inseamna si ei si ele, poate am uitat sa precizez. N-am eu fantezii cu lesbiene, stai linistit. Poate cu fiecare separat 🙂
Daca ai stii cat de incuiate si arogante sunt…

nu sunt de acord cu ungurii si tiganii. Ungurii au prea multe drepturi.