Normalii

La amiaza, in Bucuresti, vreo 50 de “normali” au pus de un miting anti-homosexualitate. Nu faceau ei miting, dar au aflat ca homosexualii au programat in seara asta un miting si hop si ei. Se striga “Români, treziţi-vă! Perversiunile sexuale sunt boli psihice contagioase”, “Români, opriţi epidemia homosexuală! Ea e mai periculoasă ca gripa”. Chit ca va plac sau nu homosexualii, ca ii acceptati sau nu, dar ce ziceti de sloganurile astea idioate?! Astia sunt “normalii”? Atunci EU NU SUNT NORMAL!

Romanii raman un popor in majoritate anti-minoritati, de orice fel, inclusiv cea de orientare sexuala. Un sondaj Gallup din 2008 arata cat de inapoiati suntem.

6
Lasă un răspuns

6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
newest oldest most voted

…cica contagioase…epidemie… sa ma sparg de ras.

Sebastian

Daca te-ai documenta putin, ai vedea ca homosexualitatea e o boala, desi a iesit din manualele de psihiatrie in anii `80. Cum ar fi sa se intample acelasi lucru si cu schizofrenia? Un mars ceva? Pentru cultura ta generala, deviatiile sexuale sunt boli. Psihice. Iar unele nu se pot trata. Acum ai inteles? Asta nu inseamna ca nu tolerez bolnavii, dar ma deranjeaza ca in loc sa ii tratam, noi facem marsuri, ca deh, e mai simplu… Poate nici eu nu sunt normal, poate m-am nascut cu fobie la insecte(care apropo, e tot pe baza psihica), dar pentru asta nu… Read more »

@Sebastian
Tu nu faci mars pentru fobia ta pentru ca nu esti discriminat, la fel cum nu sunt cei cu schizofrenie. Nu e acelasi lucru.
Cat despre homosexualitatea ca si boala, deocamdata se discuta si nu mai e considerata demult boala.

Ciobanu

In aceeasi ordine de idei sa nu uitam sa mentionam si amenintarea cu mortea facuta organizatorilor marsului pentru valorile familiei de vineri. Ca doar suntem echidistanti, nu?

Captain Planet

Cat de intoleranti pot fi romanii astia! Sa nu le placa lor cum isi impletesc suav limbile sau cum se pipaie pe fesele paroase doi barbati. De fapt sunt sigur ca toata lumea isi doreste un copil homosexual, numai ca n/au curajul sa recunoasca. Intolerantii naibii!