Adio Romania!

Adio Romania!  Cam acesta e mesajul din Jurnalul National transmis de Mihaela (fosta Radulescu). Mesajul ei, cred eu, scoate in evidenta societatea de cloaca in care traim. O societate plina de stereotipuri si mentalitati invechite. Unde omul nu mai are nicio valoare…

Ma intreb daca se mai poate schimba poporul roman? Ce e de facut? Problema e ca la multi ne vine sa spunem “Adio Romania!”, dar nu avem posibilitatea financiara … Tinerii fug cat pot de repede de o tara in degradare. Si nu vorbesc de moralitate, ci un popor indoctrinat sa urasca, sa fie ciudos, sa poarte pica tuturor. Asta ne incalzeste: nefericirea celorlalti care e menita in mintea noastra sa acopere nefericirea noastra.

Foto: rimel.ro

3
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted

Am citit si eu articolul si am vrut sa postez despre asta, dar mi-ai luat-o inainte.In sfarsit si-a dat seama si ea ca daca ai bani si esti sub reflectoare trebuie sa ai spate tare si obraz de piele tabacita. Bani are-ea stie de unde- dar a cam obosit. A tot facut greseli si acum se aduna, asa ca pleaca cu coada intre picioare sa se lasa intretinuta in continuare. Ma intreb, cum de alte vedete nu ajung ca ea? Spui ca nefericirea celorlalti e menita in mintea noastra sa acopere nefericirea noastra. E un mecanism de autoaparare, Cand vezi… Read more »

cibinensis

Este o lipsa de nerusinare ca o presupusa diva sa dea sfaturi si sa vorbeasca in numele tinerilor romani. In primul rand a obtinut banii si asa zisa glorie in urma unei casatorii cu un bogat. Nu cred ca solutia ar fi plecarea din tara. Imi fac Mea culpa aici, caci am plecat de peste 20 ani. Viata e scurta si fiecare e liber sa aleaga unde e mai bine. Pe de alta parte trebuie luptat si contracarat. A cazut comunismul, asa ca si oranduielile noi ale coruptiei vor cadea. Datoria tuturor inainte de toate e sa munceasca si sa… Read more »

pleci, stai…ce rost are sa te bati in piept cu asta! daca o faci (ca stai sau ca pleci) nu mai suni goarna si te tot duci! sau tot stai…ce, zici ca pleci ca sa sara poporul cu rugaminti de a mai sta?