Scoala de soferi Prima este ultima?

Iata ce scrie un cititor despre experienta sa la Scoala de soferi Prima din Sibiu.

Sub protectia anonimatului, as vrea sa va spun experinta presonala pe care am avut-o ca si cursant la scoala de soferi Prima.
Am optat pentru aceasta scoala datorita programului la cusurile de legislatie care sunt atat dimineata cat si dupa masa , eu avand program de serviciu neregulat. Cursurile de legislatie se predau simultan cu orele de practica , ceea ce aparent suna bine.
La cursurile de legislatie se preda foarte putin , urmand ca elevii sa efectueze simulari de chestionare pe calculator. Chestionarele sunt foarte grele si nu corespund cu cele afisate pe site-ul Politiei (chestionare din care se sustine proba teoretica la examenul pentru carnet). In plus, aceste chestionare nu au la final nicio explicatie. Elevul este nevoit sa isi noteze nr. intrebarilor gresite si sa astepte la coada eventualele explicatii din parte profesorului , care este ocupat cu statiile de calculator.
Una din functiile profesorului este aceea de a urmarii din dalculatorul central elevii respinsi pentru a le administra din nou acelasi chestionar, fara explicatii.
Majoritatea raspund la putine intrebari daca nu ajung sa cunoasca un chestionar pe de rost. In aceste conditii ,este foarte greu sa obtii 22 de puncte din 26 necesatre pentru iesirea din scoala.
Lipsa pradarii teoretice, este mascata de exigenta acestor teste „inventate” sub deviza „suntem scoala de elita”

Căutări: