Legalizarea prostitutiei

Legalizarea prostitutiei
Abonament la bordel din anii 30

O comisie prezidentiala a tras de curand concluzia si a facut recomandari pentru legalizarea prostitutiei si neincadrarea la infractiuni a consumului de droguri usoare. Doua idei de lege foarte bune, spun eu. Mai ales cea cu legalizarea prostitutiei. Macar atunci se vor plati taxe si impozite, se vor face controale medicale si vor scadea riscurile de infectie. Cine crede ca romanii nu merg la curve este ori nebun ori se minte singur. Macar asa treaba va fi mai sigura pentru ambele parti din toate punctele de vedere. Normal ca unii politicieni ce se dau mari familisti, dar merg la curve vor striga in gura mare ca sunt contra.

Sper ca se va vota curand o astfel de lege. Si vom ajunge ca in anii 30 cu acele cartele de bordel. La 5 vizite, a sasea gratis.

FOTO: presaonline

9
Lasă un răspuns

9 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
newest oldest most voted

ai pus niste scan-uri super tari =)) sunt pe jos =)) si sunt pro legalizarea prostitutiei!

“duminica si sarbatori vizitele se primesc numai dimineata din cauza aglomeratiei”?. interesant.
da, ar fi o idee buna; de cand exista omenire existe hotie, cersire, prostitutie si consum de drgorui usoare (considerand ca cele grele au aparut abia in era sintetica). nici o lege nu le va elimina vreoadata definitiv. Unii zic ca daca se legalizeaza atunci va o explozie de curve si de consumatori de droguri

(am apasat din greseala submit) …se de consumatori de droguri. dar chiar nu cred ca acei care nu sunt tentati acum de aceste lucruri (care oricum se obtin destul de usor) vor fi brusc tentati cand acestea sunt legale. pe langa aspectele de taxe beneficiare economiei si a aspecutului igienic, beneficiul cel mai mare al unei astfel de actiuni ar fi, cred eu, lovitura data organizatiilor ce crima organizata, prozenetii si dealerii vor fi fortati sa renunte incet incet la ocupatia lor. traficul cu oameni va scadea, prsotituatele ar fi tratate mai uman, mai putine femei fortate in prostitutie. ilegalizarea… Read more »

cibinensis

Ce va fi cand pe timp criza curvele nu au clienti ? Va fi happy hour- 2 pentru 1 ? Nu ca as fi contra dar ce va fi cu moralitatea ? Cum va creste copilul unei prostituate si ce impact edcational va avea asupra lui ideea ca mami lui se duce la serviciu in schimbul 3. Cum va fi privit in societate de ceilalti copii? Va spune la scoala, mama mea e curva de profesie… Vom trai si vom vedea. cat despre droguri beizadeaua Eba zice ca in America drogurile sunt la liber. Minciuna.Poate a studiat in alta America,… Read more »

si azi un copil de prostituata cum merge la scoala? prostitutia nu va incepe dupa legalizare, asta cumva se agata de mintea oamenilor. prostitutia e deja, doar ca va fi in mana guvernului nu a criminalilor; drept e ca nu e o diferenta mare intre cele 2, poate ca criminalii sunt mai organizati, dar macar asa va fi mai pe fata

Fabi

Sunt tari in care prostitutia este legala, ai putea intreba acolo sa afli cum sunt vazuti copiii de prostituate.

cibinensis

In orice caz aceasta va rezolva redresarea Romaniei si situarea acestei tari printre tarile fruntase….
Comisia prezidentiala arunca praf in ochii electoratului.
Prafuri si circ…

Ai omis din vederea de ansamblu tumpul. Este campanie electorală. Ţara asta are nevoie, exact acum, de legalizare de prostituţie? De droguri uşoare? Când ne mişcăm ca şi drogaţii în criză. Când, cei care ne conduc sunt nişte femei uşoare care au prins peştele de coadă şi s-au prostituat politic. Şi în loc să mişte ceva din urechi, fac campanie cu drogaţi şi moravuri uşoare. Halal! Aş legaliza crima din pasiune sau din scârbă. Aş trece urgent la genocid. Cel puţin în scris.
🙂

Ciobanu

Dupa reforma sistemului german de asigurari sociale, orice femeie sub 55 de ani, ramasa fara loc de munca de cel putin un an, poate fi fortata sa accepte o slujba disponibila – inclusiv in industria sexului – altfel riscand sa piarda ajutorul social. Guvernul a incercat sa excepteze din aceasta regula casele de toleranta, pe motive morale, insa a decis ulterior ca ar fi prea dificil sa faca distinctie intre acestea si baruri. Centrele de plasament care refuza sa penalizeze persoanele ce resping o slujba, risca sa fie reclamate de potentialul angajator. O femeie germana de 25 de ani care… Read more »