Cel mai mic Guvern

Guvernul Boc 2 face istorie devenind cel mai mic (numeric) executiv post-decembrist. Dupa plecarea PSD-istilor de la conducerea tarii, ministrii PDL-isti au preluat interimar pentru 45 de zile portofoliile lasate libere. Astfel am reusit performanta de a ajunge la un Guvern de marimea celui american. Asta este foarte bine si sincer m-as bucura daca ar ramane la fel de mic. Cum m-as bucura si daca Parlamentul ar avea o singura camera cu vreo 100 de alesi. Sincer nu vi se pare suficient pentru o tarisoara ca Romania?!

Acum noul guvern PDl a inceput curatenia de PSD a Romaniei: in 24 de ore au demis toti secretarii de stat, prefectii, subprefectii PSD. Si urmeaza directorii de institutii descentralizate. Uite asa se curata tara de PSD. Sunt curios ce efecte va avea aceasta decizie la alegerile prezidentiale. Cine va castiga din asta PSD, PDL sau poate PNL?

3
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted

nu-mi sunt simpatici deloc pesedeii, dar un guvern cu boc ministru interimar al educatiei si udrea sefa la 2 ministere mi se pare jenant de penibil. nu avem prea multi parlamentari fata de alte tari, poti vedea aici. iar executivul american nu se compara cu al nostru, deci al nostru nu e de marimea celui american. sunt si documentat 🙂

cu parlamentari si ministrii mai putini sunt de acord si eu, dar cu Parlament unicameral nu. Din foarte multe motive….