Toti oamenii presedintelui… sibieni?

Ati remarcat cati sibieni se afla la nivel inalt, multi in jurul lui Basescu? Zilele acestea noi numiri de sibieni pe functii cheie au avut loc. Se stie ca la alegerile din 2008 Sibiul a fost portocaliu, majoritar portocaliu la numarul de voturi efective. Asa se explica si candidatura sigura aici a Ralucai Turcan, sotia lui Valeriu Turcan, purtator de cuvant al presedintelui. Numirile recente la sefia DGIPI, OSIM, AVAS, Radiocom ma pun pe ganduri si mai mult. Sa nu uitam ca Sorin Miscoci din Sibiu este cameramanul presedintelui. Mai socotim si pe Delia Dinu, ofiter SPP, responsabil cu protocolul la Palatul Cotroceni, urmasa colonelului Dinu fostul sef de la Cercul Militar.

Sigur mai sunt si alti sibieni la nivel inalt, apropiati presedintelui. Acum aflu ca si fiica sa, EBA isi va deschide birou de europarlamentar la Sibiu. Evident pe Basescu il leaga multe de Sibiu… Dar oare ce anume?

Căutări:

6
Lasă un răspuns

6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted

Raluca si Valeriu Turcan nu sunt sibieni!!!! Nici seful de la AVAS!!! Radiocomul ramane in Sibiu.

almost first

(campania commenturilor irelevante a.k.a. spam)

pai Turcana a ajuns aici pt ca presedintele PNL de atunci, onorabilul Stirbet, a chemat-o ca sa nu aiba pe cineva tare venit de la Bucuresti si astfel sa controleze in continuare filiala dupa voia sa. Asadar, nu a fost trimisa ci a fost chemata.

Un Sibian

Eu zic ca este bine.Arata ca sibienii sunt de treaba altfel nu ajungeau acolo.Si Corina Gatej (consilier) e tot din Sibiu.Bravo sibienilor.