Super Bingo Metropolis, bani de campanie

Jocul nou aparut la TV cu titlu pompos si prezentatorii vechi si noi, Super Bingo Metropolis, miroase a bani de campanie… Nu vi se pare? Stiam ca doar Loteria Romana poate organiza astfel de jocuri, dar poate ma insel. Oricum unde este bagata coada Antenelor, este coada lui Voiculescu. Cine stie sa faca doi plus doi intelege ca este o smecherie la mijloc cu lansarea acestui joc in pre-campanie electorala. Lumea se inghesuie la jocuri de noroc in plina criza si isi dau uneori si banii de piine pe acele bilete, doar, doar vor castiga premiul cel mare.

Daca ar analiza cineva lista de castigatori de la Super Bingo Metropolis si Loteria Romana ar gasi poate nume care nu spun nimic, dar curios lucru cum ofiteri SPP tot castiga la Loto premiul cel mare in ultimii ani…

Asta imi aduce aminte de o alta campanie sibiana care prin vanzarea unei reviste cu 50 de lei spune ca da premiu un apartament in Sibiu plus banii la alti castigatori. Si au si dat 3 astfel de apartamente la mansarda unui bloc de pe Soseaua Alba Iulia. Doar ca am primit de curand un email care m-a pus pe ganduri… Il voi publica pe blog in curand pentru ca face dezvaluiri senzationale (nu ca la OTV) despre campania/joc „Casa Ta, Sansa Ta”.