Casa ta, sansa ta?

Ati auzit ca in Sibiu circula o revista ce da premii cate un apartament si bani la fiecare numar. Toti se intreaba cum isi permit o astfel de promotie, tinand cont ca nu vand prea multe reviste…. Am primit o scrisoare de la un cititor (adresata se pare la mai multe ziare si ziaristi locali). Scrisoarea, bine documentata, ridica un mare semn de intrebare asupra celei de-a treia editii a acestui concurs-joc al revistei „Casa ta, Sansa Ta”. Cititi si comentati…

Promotia “Casa ta, Sansa ta” initiata de SC Media Sol SRL, il are ca administrator pe MIHAI MANEA RAZVAN. Apartamentul de pe Soseaua Alba Iulia, oferit ca premiu la cea de-a treia editie, apartine SC IMMOBILLIARE SRL, care surprinzator are acelasi administator.
Promotia “Casa ta, Sansa ta” ofera ca premiu apartamante de tip mansarda construite pe Soseaua Alba Iulia Nr37. Pe scarile B si C ale acestui bloc au fost construite 6 apartamante. Pana la inceperea acestui asa zis concurs (tombola) au fost vandute 4 apartamante (2 pe scara B si 2 pe scara C). In primele doua editii probabil ca au fost oferite ca premiu cele 2 mansarde nevandute. Insa incepand cu editia a treia lucrurile se complica. Apartamentul oferit ca premiu la cea de-a treia editie face parte dintr-un proces civil, procesul fiind trecut in Cartea Funciara. Trei din cumparatorii initiali ai primelor mansarde au intentat proces civil de reziliere a contractelor de vanzare-cumparare. Acest lucru s-a intamplat datorita faptului ca Mihai Manea Razvan nu si-a respectat conditiile contractuale (o mare parte din ele). Cel de-al patru-lea locuieste pe una din scari si probabil nu doreste sa se complice sau are motivele lui personale.
In concluzie, apartamentul oferit ca premiu la cea de-a treia editie a promotiei “Casa ta, Sansa ta”, face parte dintr-un proces civil, procesul fiind trecut in Cartea Funciara. Mai mult, pana la solutionarea procesului, asupra acestei firme s-a instituit sechestru asiguratoriu.
Daca v-am starnit cat de cat curiozitatea, puteti sa verificati statutul apartamentului oricand la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara – Sibiu unde este suficient sa solicitati un Extras de Carte Funciara pentru apartamentul respectiv.
Aceasta tombola este doar o excrocherie pe care un nesimtit precum MIHAI MANEA RAZVAN o face asa cum doreste el.
V-am trimis acest e-mail in ideea de a-i scuti si pe altii (oameni de buna credinta) de neplacerile pe care le vor avea in cazul in care doresc sa lucreze cu aceasta persoana, MIHAI MANEA RAZVAN.