Om bun

Aveti mai jos un comunicat din partea unui om bun….

Dragi SIBIENI!

Noi cei din Clubul Oamenilor Buni (OmBun.org) va invitam sa participati alaturi de noi la o actiune de ecologizare care se va desfasura sambata 17.10.2009 incepand cu ora 10:00 pe Valea Sapunului in Vasile Aaron dupa viaduct, din spatele bisericii pana la intrarea Comtram.

Ne-am inarmat cu saci, manusi si voie buna dar indraznim sa apelam si la spiritul civic al sibienilor care condamna zi de zi “gropile de gunoi” de langa bloc, din tufisuri si din alte zone “special amenajate pentru lenesi”. Si noi le gasim respingatoare dar spre deosebire de multi altii, noi ne ghidam dupa o zicala mai veche: “FAPTE NU VORBE”!

Asadar veniti impreuna cu noi sambata 17.10.2009 sa le aratam ca noua nu ne este lene sa ne aplecam si sa le ridicam si mai mult decat asta, ne-am hotarat sa le si sortam: plasticurile le vom pune separat si vor fi ridicate de o firma care recicleaza plastic (GOLDSTAR IMEX), dozele de aluminiu vor ajunge in programul educational RazboiulDozelor.org, iar restul gunoiului il va ridica firma SAUBERMACHER.

Nu exista varsta minima si maxima de participare, trebuie doar sa aveti un strop de bun simt si o doza consistenta de responsabilitate, ingrediente suficiente pentru a petrece alaturi de noi cateva ore de “activitati pentru inviorarea spiritului civic”.

Va multumim si va asteptam!

Lucian Patrutiu
fondator OmBun.org

Locul de intalnire: Str. Henri Coanda dupa viaductul V.Aaron langa biserica
Data si ora: 17.10.2009 ora 10:00 (daca ploua, actiunea se amana pentru o alta zi)
Partenerii nostrii in aceasta actiune sunt:
– SAUBERMACHER ROMANIA S.R.L. Sibiu – va transporta si procesarea gunoiului adunat,
– GOLDSTAR IMEX S.R.L. Orlat – va transporta si recicla plasticul
– CESROM Sibiu (cilindri si sisteme de inchidere Masterkey) – sponsor al materialelor ajutatoare; saci menajeri si manusi de protectie.