Johannis

Am scris de multe ori despre primarul Sibiului Klaus Johannis aici pe blog. Pe numele sau real Klaus Werner Iohannis, primarul ajuns la 50 de ani a avut noroc pe 13 octombrie si a fost nominalizat de opozitia la postul de premier. Vedem daca si Basescu este de acord… Pana atunci presa din Bucuresti se agita sa afle cine este Johannis. Se cauta jurnalisti locali, se deygroapa arhive, dosare. Si credeti ca PDL-istii stau degeaba in timpul asta? haha! Sa vedeti cum se reactiveaza acum dosarele ingropate de 10 ani la DIICOT ale edilului sibian.

“Daca vrei ca Johannis sa ramina in continuare primar la Sibiu si sa nu intre in gura lupilor de la Bucuresti vino astazi, 14 octombrie la orele 16 in Piata Mare si spune NU PLECARII”

13
Lasă un răspuns

13 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
newest oldest most voted

Sa nu lipsesti Caline…sa ne povestesti cum a fost 🙂

mai pot prinde avionul oare? 😛

Rau ii mai Caline cand te bucuri ca unui om i s-ar putea face rau (fie el ca o fi vinovat sau nu).

P.S: incepi sa te asemeni cu Stan (mustaciosul de la Antena 3) care are mereu o problema (deja una personala) cu un politician. Sorry… dar ai de grija, ca nu da bine! 😉

ce multi oameni au fost in Piata. nici nu i-am putut numara, nu de alta da nu erau.

Razvane, inseaamna ca ai fost :)…

nu, nu am fost, dar m-am interesat….

Mircea Matei

S-a creat o petitie pentru ramanerea lui Johannis ca Primar la Sibiu unde a fost ales de 3 ori consecutiv.

Petitia se numeste Johannis: Primar Ales Nu Premier Desemnat

cc

s-a vazut pe web cam 🙂

“Adunarea din Piata Mare din Sibiu, anuntata toata ziua de miercuri pe internet si prin SMS-uri, s-a dovedit in cele din urma un fiasco. Doar circa 20 de jurnalisti si citiva trecatori au fost prezenti la flash mob-ul initiat pentru a-i cere primarului Klaus Johannis sa nu paraseasca postul de primar al Sibiului, iar initiatorii actiunii nu si-au facut simtita prezenta. “Daca vrei ca Johannis sa ramina in continuare primar la Sibiu si sa nu intre in gura lupilor de la Bucuresti vino astazi, 14 octombrie la orele 16 in Piata Mare si spune NU PLECARII”, este mesajul care a… Read more »

Cu cat ma uit la atent la tara asta imi pare ca nu intrun oras ci in toate s-a rasturnat cate o caruta…

ion

Am scris de multe ori despre primarul Sibiului Klaus Johannis aici pe blog. Pe numele sau real Klaus Werner Iohannis…
Ba Caline, ce descoperire ai facut…auzi, Klaus Werner Iohannis…ba da esti detectiv rau. Cum ai prins informatia asta? Uite aici o chestie tare: Calin Blaga, pe numele sau adevarat Calin Blaga, ajuns (degeaba) la varsta de treizeci si de ani…tagadam tagadam. Aoleo, esti jalnic mai baiatule.Acum ce mai descoperi? ID-ul? Hai, sparge-ne la narina.

Uh… Ion e cam pornit pe tine mai Caline! 🙂