Satira oligofrenilor

Dupa ce ca s-au imbogatit exploatand mediatic propria lor drama, cei ramasi in viata dupa atacul de la Charlie Hebdo s-au cam certat pe moment pentru impartirea banilor, pentru ca ulterior sa revina cu un nou atac satiric la adresa fundamentalismului religios, atac ce ii avea drept protagonisti pe crestini.

Si cum niciun crestin n-a fost suficient de cretin incat sa le dea apa la moara, caricaturistii de la Charlie Hebdo s-au pus pe exploatat mediatic diverse drame.

Au inceput cu moartea lui Alan Kurdi ce la vremea respectiva se convertise in simbolul sufletelor nevinovate moarte in marea Mediterrana si au continuat cu drama familiala a lui Stromae imediat dupa atentatele din Bruxelles.

Desigur, cum toata treaba asta cu fundamentalismul religios si amenintarea islamica s-a cam ofilit de cand a inchis Erdogan robinetul de refugiati, orice satira pe subiect nu mai prinde la public si asa ca sa-si satisfaca lacomia financiara si sadismul necontrolat caricaturistii de la Charlie Hebdo si-au dat in petec publicand o satira prin care dispretuiesc victimele cutremurului din Italia.

In mod ironic ii satirizeaza la modul inuman tocmai pe cei care candva s-au solidarizat cu ei si cu drama lor pentru ca asa-i frumos si normal sa le rasucesti cutitul in rana celor care au plans alaturi de tine.

Betivanii care ar trebui sa stabileasca niste limite in propria lor tara sunt mult prea ocupati cu mersul la frizer si n-au timp de gainarii dinastea. De fapt daca stau bine sa ma gandesc, cei care au introdus conceptul de sclavie moderna in Europa prin atragerea amaratilor din fostile colonii si exploatarea lor sunt tocmai francezii, profund socialisti si iubitori. Asta asa ca sa nu va mai intrebati “de ce in Franta” de fiecare data cand i se pune unuia pata sa se omoare pentru cele 72 de virgine si sa mai ia vreo cativa cu el inainte.

Businessman Holding Knife Behind Back
Businessman Holding Knife Behind Back