Romanii, aceasta natie de lasi egocentrici

Pentru ca tot am generalizat in titlu sunt sigur ca o sa se gaseasca vreo cativa sa-mi faca niste cucuie pe tema asta, insa m-am cam obisnuit.

Revenind la subiect, ceea ce vreau de fapt sa spun e ca am asistat de curand la primul exemplu de lasitate crasa din partea romanilor viteji care si-au aparat tara, valorile (shaorma, Arsenie Boca, moastele, OTV-ul etc.) si femeile dupa ce au agresat pe strada doua fete musulmane.

Desigur pentru romanul de rand, in toata povestea asta nu-i nimic socant pentru ca batutul nevestei e sport national si atunci cand o femeie ia bataie intamplator pe strada nu reprezinta ceva suspect pentru nimeni.

Si totusi intamplarea asta ne-a facut sa asistam la cel mai concret exemplu de lasitate de care am avut vreodata parte in Romania.

De fapt baietii astia care au vazut doua fete nevinovate cu hijab si s-au trezit sa le agreseze nu sunt cu nimic mai diferiti decat cretinii aia cu centura de dinamita care intra intr-un metrou, vad o sumedenie de oameni nevinovati si decid sa se arunce in aer facandu-i astfel victimele unui razboi absurd.

Daca i-ai pune pe “smecherii” aia sa pazeasca latrina bazei romanesti din Kandahar acum la atatia ani dupa terminarea razboiului din Afghanistan, s-ar caca pe ei de frica cu latrina langa ei, insa pe bulevard in Bucuresti, in fata unor fete sunt zmei.

Ma gandesc totusi daca fetele alea doua nu purtau hijab ci pastura (batic) si erau de fapt ceva evlavioase pocaite sau ortodoxe, oare cum era abordata situatia asta?

In alta ordine de idei, baietii aia cu treling si adidasi care sparg seminte in fata blocului si cred ca asa isi apara tara s-au trezit sa-l ameninte public pe presedintele tarii si desigur nimeni nu face nimic in privinta asta.

Probabil ca pana la urma astia chiar nu reprezinta o adevarata amenintare, din moment ce in lasitatea lor pentru apararea tarii de catre amenintarea LGBT l-au tuns si batut pe Naomi, iar pentru apararea tarii de catre amenintarea islamica s-au apucat sa agreseze primele fete cu hijab ce le-a iesit in cale.

Nu stiu voi cum sunteti, insa eu cand citesc despre astfel de intamplari inteleg cum a fost posibil ca dacii sa fie colonizati de romani si cum, dupa o istorie atat de tumultoasa unde dacii viteji s-au lasat colonizati inca odata de sasi si secui, am ajuns pentru jumatate de secol gubernie ruseasca.

atac-cu-racheta-in-baza-kandahar-in-care-se-afla-si-militari-romani-18530110