Belgienii spun lucruri traznite

Dupa atacurile recente, in loc sa se ocupe de chestii cu adevarat importante, cum ar fi prevenirea unor noi atentate si anihilarea unor nuclee de radicalism islamic, belgienii s-au gandit ca solutia pentru a combate radicalismul islamic si a preveni atentatele e sa-i puna pe imigrantii din afara UE sa semneze un document prin care “declara iubire eterna” valorilor europene.

Si nu, nu e pacaleala de 1 aprilie, chiar daca stirea a aparut pe 1 aprilie.

Pana la urma e cat se poate de logic faptul ca acel imigrant ce o sa semneze o astfel de tidula n-o sa mai comita veci infractiuni, iar semnatura lui pe hartia respectiva cu siguranta o sa-l determine sa nu se arunce in aer printr-un metrou sau aeroport.

Pentru o foarte buna perioada de timp am crezut ca doar in estul Europei poti sa dai peste politicieni suficient de retardati incat sa abordeze o problema reala cu mentalitatea unui pui de gaina, insa abordarea haotica si incoerenta a problemei de catre francezi si belgieni dovedeste inca odata ca retardul mintal exista acolo unde te asteptai mai putin.

Cu asa solutii logice si pline de coerenta sunt sigur ca n-o sa mai dureze putin si o sa avem in curand un stat terorist intre Spania si Austria, cum bine zicea Dragos Patraru.

beer-631366