Red Bull Romaniacs Fiasco

Red Bull Romaniacs Fiasco
Abia inceputul festival concurs de motociclisti Red Bull Romaniacs de la Sibiu se anunta a fi un fiasco pentru oras si nu numai. Mai multi amici m-au anuntat de accidente si retrageri din concurs. Altii s-au plans/ injurat traficul devenit infernal din cauza blocarii Bulvevardului Coposu. Am asistat inclusiv la DISTRUGEREA asfaltului pe bulevard de catre organizatori. In imagine puteti vedea cum se taie asfaltul bun. Intrebarea ce se pune e cine plateste? Organizatorii sau noi toti din banii platiti la bugetul local?

De ce acest eveniment trebuie sa se tina in oras cand el este special pentru terenuri neamenajate. Abia ar mai iesi lumea din oras sa vada motociclistii, cine vrea. Asa ca vrem ca nu vrem trebuie sa ii suportam pe acesti producatori de zgomot si probleme. Na ca am zis-o! Asa ca propun ca urmatoarea editie sa nu se mai tina in Sibiu ci exclusiv in imprejurimi.

Vreau sa vad si reactia Primariei la distrugerile bunului public provocate de aceasta manifestare.

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
oisb

am video cu dorelul. cumperi?

Anonymous

asfalul ca asfaltul, dar au taiat crengile castanilor, probabil pentru “vizibilitate” si astea nu mai pot fi reparate. pacat!