Razboiul sexelor la bloggeri

LUME! LUME! Mare competitie mare! La Club BSI ne-a venit ideea unei mega competitii super distractive pentru a demonstra ca: 1. bloggerii se stiu distra si in realitate, nu doar in lumea virtuala; 2. nu promovam discriminarea si vrem sa demonstram egalitatea de sanse si pe bloguri!

Asa ca mi-a venit ideea sa facem competitia: “Razboiul sexelor la bloggeri”

Despre ce e vorba?

Orice blogger sibian se poate isncrie in una din cele doua echipe formate: barbati sau femei. Fiecare echipa va fi un reprezentant de marca a tuturor reprezentatilor “speciei” masculine ori feminine si, deci, fiecare membru al echipei va trebui sa fie apt din toate punctele de vede (fizic, psihic, emotional, intelectual, distrativ) – si cum acest lucru este imposibil, ne vom multumi cu cei care se vor inscrie la comentariile acestui post. Singura conditie sa participe la toate evenimentele ce vor dura cam 2 luni (intalniri saptamanale stabilite de comun acord). Ehipele vor fi formate din 4 membrii fiecare. Normal, asteptam la toate evenimentele si echipe de sustinatori, galerie, chibiti etc

Competitia

Vor fi 7 proble alese pe spranceana, cate una pentru fiecare intalnire. Precum muncile lui Hercule fiecare echipa va presta la probe si cei mai buni vor castiga. O proba castigata egal 1 punct. Normal cine face 4 puncte castiga!

Iata probele propuse (dar astept in continuare propunerile voastre de probe pentru a definitiva lista celor 7, alese echidistant):
1. Bowling
2. Biliard
3. Cumparaturi (fiecare echipa va avea o suma de bani – foarte mica – la dispozitie – de care va trebui, intr-un timp dat, sa faca anumite cumparaturi – regulilel le stabilim de comun acord)
4. Carti (nu de citit, de jucat; jocul se alege de comun acord)
5. Dans (he he nu la discoteca, toti putem acolo, vorbim la o Scoala de Dans sa ne jurizeze ei)
6. Gatit (fiecare echipa face o masa – 3 feluri celeilalte echipe – regulile se stabilesc de comun acord)
7. Orientare turistica (apelam aici la Cercetasii Sibieni sa ne dea traseu si sa ne jurizeze)

Astea sunt propunerile mele. Cum vedeti sunt echilibrate. Haideti si voi cu propuneri si apoi facem un sondaj sa alegem 7 (asta daca nu sunt deja ok acestea!).

PS: Daca se inscriu prea multi, tragem la sorti 4 membrii ai echipelor. Apropo e m-am isncris deja, ca de’ am venit cu ideea!!!!

8
Lasă un răspuns

8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
Anonymous

O sa ramai singur inscris. Nu de alta, dar la cat de complicat e prezentat “concursul” mai ca imi venea sa renunt la citit pana la capat.

Calin Blaga

ha ha! no worry! nu sunt singur…deja sunt interesati…si trebuie doar inca 7 oameni!

Cercetasii Sibieni

As vrea sa va rog sa incercati sa sincronizati concursul de orientare (daca il mentineti in plan) cu Cupa In memoriam, la orientare, etapa de toamna. Nu de alta, dar un concurs de orientare presupune o logistica (montare posturi, printare harti, start concurs, sosire, clasament), echipa de arbitri si un timp de desfasurare de citeva ore, lucruri pe care noi nu le putem asigura ca voluntariat, cu mare parere de rau. Insa participind la concursul co-organizat de Alpin si noi, veti avea satisfactia de a avea mai multi competitori, un traseu adevarat de orientare, cu busole, harti si tot tacimul… Read more »

Cercetasii Sibieni

Era sa uit: de ce naiba e nevoie de razboi chiar si intre bloggeri?

Calin Blaga

Mersi Radu de sprijin! Normal ca nu vrem voluntariat in organziare, asta daca se decide ca se face.

Ai dreptate cu “razboi”….hihi mai ales ca ma stii ca eu sunt non-violent, dar da bine ca titlu…poate il pun in ghilimele si cu caciulita de emoticon …. oricum vreau sa fie ceva super amuzant….

Shoricika

Suna misto de tot ideea! BRAVO si spor la treaba!

Lucian

Unele probe suna bine, dar poate ar fi bine sa fim mai flexibili la numarul de participanti si la calendar. Eu nu stiu sigur ce fac maine, cu atat mai putin in fiecare weekend in urmatoarele 7 saptamani 🙂

Calin Blaga

@ Lucian – nu trebuie sa fie in weekend si normal putem fi flexibili 🙂