Razboiul sexelor la bloggeri

LUME! LUME! Mare competitie mare! La Club BSI ne-a venit ideea unei mega competitii super distractive pentru a demonstra ca: 1. bloggerii se stiu distra si in realitate, nu doar in lumea virtuala; 2. nu promovam discriminarea si vrem sa demonstram egalitatea de sanse si pe bloguri!

Asa ca mi-a venit ideea sa facem competitia: „Razboiul sexelor la bloggeri”

Despre ce e vorba?

Orice blogger sibian se poate isncrie in una din cele doua echipe formate: barbati sau femei. Fiecare echipa va fi un reprezentant de marca a tuturor reprezentatilor „speciei” masculine ori feminine si, deci, fiecare membru al echipei va trebui sa fie apt din toate punctele de vede (fizic, psihic, emotional, intelectual, distrativ) – si cum acest lucru este imposibil, ne vom multumi cu cei care se vor inscrie la comentariile acestui post. Singura conditie sa participe la toate evenimentele ce vor dura cam 2 luni (intalniri saptamanale stabilite de comun acord). Ehipele vor fi formate din 4 membrii fiecare. Normal, asteptam la toate evenimentele si echipe de sustinatori, galerie, chibiti etc

Competitia

Vor fi 7 proble alese pe spranceana, cate una pentru fiecare intalnire. Precum muncile lui Hercule fiecare echipa va presta la probe si cei mai buni vor castiga. O proba castigata egal 1 punct. Normal cine face 4 puncte castiga!

Iata probele propuse (dar astept in continuare propunerile voastre de probe pentru a definitiva lista celor 7, alese echidistant):
1. Bowling
2. Biliard
3. Cumparaturi (fiecare echipa va avea o suma de bani – foarte mica – la dispozitie – de care va trebui, intr-un timp dat, sa faca anumite cumparaturi – regulilel le stabilim de comun acord)
4. Carti (nu de citit, de jucat; jocul se alege de comun acord)
5. Dans (he he nu la discoteca, toti putem acolo, vorbim la o Scoala de Dans sa ne jurizeze ei)
6. Gatit (fiecare echipa face o masa – 3 feluri celeilalte echipe – regulile se stabilesc de comun acord)
7. Orientare turistica (apelam aici la Cercetasii Sibieni sa ne dea traseu si sa ne jurizeze)

Astea sunt propunerile mele. Cum vedeti sunt echilibrate. Haideti si voi cu propuneri si apoi facem un sondaj sa alegem 7 (asta daca nu sunt deja ok acestea!).

PS: Daca se inscriu prea multi, tragem la sorti 4 membrii ai echipelor. Apropo e m-am isncris deja, ca de’ am venit cu ideea!!!!