Dribling cu fotografii la Premiile Ioan Chirila

Fotografia saptamanii pe www.ioanchirila.ro

Sub titlul de „Fotografia saptamanii”, Premiile Ioan Chirila lanseaza, pentru al doilea an consecutiv, o provocare pentru cei care au aparat foto si in acelasi timp dorinta de a-l folosi intr-un mod creativ. Concursul se adreseaza pasionatilor de fotografia sportiva ce reusesc sa suprinda sportul, dincolo de definitia sa clasica. Mai mult decat o serie de instantanee, ne dorim ca fotografiile sa vorbeasca despre sport prin intermediul unor compozitii cat mai inedite.

Un Nikon D 60 pentru Fotografia Saptamanii

Competitia se va desfasura in perioada 6 octombrie – 2 noiembrie, iar fotografiile trebuie trimise pe adresa foto@ioanchirila.ro. Acestea vor fi postate pe www.ioanchirila.ro intr-o galerie multimedia interactiva, unde vizitatorii vor avea ocazia sa voteze cea mai buna fotografie a saptamanii. Castigatorii fiecarei saptamani vor primi cate o invitatie la gala Premiilor Ioan Chirila, care va avea loc la sfarsitul lunii noiembrie, la Ateneul Roman. Fotografiile cu care au castigat vor aparea in editia on-line a unuia dintre cele mai cunoscute cotidiane romanesti, cu link catre blogul sau site-ul concurentului.

La sfarsitul campaniei, fotografiile castigatoare ale fiecarei saptamani vor intra in competitia pentru un aparat foto Nikon. Castigatorul va fi stabilit de catre Cristi Preda si Alex Galmeanu, doi dintre cei mai reprezentativi şi mai bine cotati artisti fotografi ai momentului.

Din culisele Premiilor

Mai multe detalii despre concurs gasiti pe www.ioanchirila.ro Site-ul a fost relansat cu ocazia editiei a IV-a a Premiilor Ioan Chirila si va deveni principalul suport de interactiune intre public si prestigioase personalitati culturale si sportive. In fiecare saptamana vom publica testimoniale si editoriale semnate de nume mari din viata culturala, dar si articole si interviuri despre sportivi si relatia lor cu gazetarii.

Odata cu noul site, echipa Premiilor Ioan Chirila a lansat si un blog (www.ioanchirila.ro/blog) pe care se vor publica detalii de culise din munca la organizarea marelui eveniment.

Persoana de contact:

Alina Macarie

PR Manager

0723 696 436

alina.macarie@gmail.com