Premiera electorala la Sibiu

Daca e campanie la Sibiu iata ca sunt si multe premiere. Mai jos primul anti-clip electoral pentru Sibiu. Enjoy!

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=9WKYGs6_e40&hl=en]

13
Lasă un răspuns

13 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
Anonymous

Ok,am inteles ca esti anti-J/Iohannis. dar atacurile astea devin jenante…si am inteles ca sprijini campania lui Marinescu. Ia-o ca pe un sfat/parere/reomandare (cum vrei tu): decat sa apara in presa numai cu critici, injuraturi si acuze la adresa primarului, mai bine sa vorbeasca despre proiectele sale, sa spuna el ce vrea sa faca in Sibiu!!
PS1: nu-i asa ca tot tu ai fost in spatele reclamatiei la BEC privind eterna dilema: Johannis sau Iohannis?inteligenta miscare, recunosc :)) dar, repet,proiectele ar trebui sa primeze!!!
PS2: te pricepi la scris!!
daniela

Calin Blaga

Draga Daniela – mersi de aprecieri in ce priveste scrisul. Am mai spus-o aici si o repet: stiu ca imaginea mea publica (putina cata este) se erodeaza in aceasta camapanie dupa unii. Eu cred ca era nevoie sa ma implic pentru democratie. Eu unul doresc sa vad un consiliu local format din diferite partide fara o majoritate absoluta. vreau un prima deschis catre cetateni nu doar de alegeri. Nu vreau un primar care merge cu masina prin Piata Mare dar care interzice locatarilor acest lucru sau care in campanie pune si el pentru prima data piciorul intr-un autobuz. Tie ti… Read more »

Calin Blaga

apropo anti-clipul asta nu e facut de Marinescu…. clipul atrage atentia asupra unor nerealizari ale administratiei locale…. ar mai fi multe de spus!

Anonymous

daca faci ceva in care crezi, nu cred ca te intereseaza imaginea publica… sunt de acord cu tine in privinta lui Johannis, dar (intotdeauna exista un dar) mie mi se pare ca imaginea pe care Marinescu (si tu) si-a construit-o se axeaza numai pe scandaluri. e bine ca spune lucrurilor pe nume, dar acum ar trebui sa arate ca stie sa fie un primar: ce vrea el sa faca pentru Sibiu si locuitori? oricum, nu cred ca in CL o sa mai FDGR-istii anul asta…vor aparea si “razvratitii” :))dar primar tot Johannis va iesi, fiindca mentalitatea se schimba foarte greu..
daniela

OrgyKing

Ca un raspuns la mesajul din video, eu ma consider treaz & trezit si de abia astept sa votez pe 1 iunie. 🙂 Normal ca s-a investit in primul rand in centru, pentru ca orasul a fost CCE in 2007 si prioritatea era normal sa fie zona centrala, vizitata de turisti. Cine se duce in Gusterita, Lazaret, Broscarie sau te miri pe unde? Nici eu, care sunt un simplu cetatean, nu am calcat pe acolo decat de 1-2 ori in viata. Acum, ca s-a terminat treaba cu zona centrala, se vor investi banii si in cartierele marginase. Referitor la modul… Read more »

Anonymous

orgyKing ce simplist gandesti. Daca tu nu ai avut nevoie de audiente inseamna ca nimeni nu a avut?!?!? Vai!!!!!!! Iar de ANL s-a scris chiar aici pe blog despre angajatii primariei care au luat locuinta ANL….. Citeste, informeaza-te si ia-ti valul de pe ochi!

Calin Blaga

Pentru cei ce vor sa afle programul electoral al lui Marinescu – exista o pagina de web pentru asta. Marinescu a ales sa nu cumpere billboarduri, reclama la ziare sau TV, ci sa vorbeasca direct cu oamenii si, tot in premiera la Sibiu, campania lui se desfasoara prin telefon! Plin de premiere 🙂

Fabi

Scuze OrgyKing ca zic asta dar trebuie sa fiu de acord cu cel/cea care a spus “ce simplist gandesti”. Datoria primarului ar trebui sa fie fata de cetatenii orasului ( cei care se duc in Gusterita, Lazaret, Broscarie sau te miri pe unde). Nu fata de ceteteanul japonez care fotografiaza o cladire din centrul istoric. Sincer sa fiu, putin imi pasa de imaginea externa a Sibiului… Faptul ca Sibiu a fost CCE a dus la 2 lucruri din punctul meu (relativ simplist) de vedere: 1)Avem cu ce ne lauda si 2) Au crescut preturile.

Anonymous

Mai bine spus: 1)Au crescut preturile 2) Avem cu ce ne laudaMesajul din finalul clipului este insa mai actual decat oricand: https://tinyurl.com/3l6kmwPS: si eu sustin ca pentru a avea succes campania lui Marinescu e nevoie de: 1) dezvaluirea tuturor problemelor care se stiu de catre initiati dar nu de marele public, dezvaluire necesar a facuta fara nici o umbra de ranchiuna, fara patima, ci sec, cu date. 2) campanie pozitiva: adica nu sa critici la tot pasul, ci sa arati ceea ce poti face tu bine: transparenta financiara, consultare publica permanenta, intoarcerea Sibiului la sibieni, anchete privind retrocedarile, o lipsa… Read more »

Anonymous

De aceea spun ca acest clip mi se pare pueril si copilaros: hai sa ne jucam cu put* in nisip, in timp ce in spatele fatadei, in loja jocurile se fac intre spectatorii la patru ace. Electoratul nu e in nici un caz fraier si nu se amuza privind dramele.

Anonymous

Pentru cei ce vor sa citeasca ideile principale ale programului electoral sustinut de Marius Albin Marinescu intrati aici Justitiarul Marinescu

Anonymous

justitiarul franzelei… hai sa fim seriosi

Calin Blaga

comentati si cu anonim daca nu aveti curaj sa exprimati o parere…..