Ponta a spus adevarul

Stiu ca pare de necrezut, insa Ponta a spus adevarul in ceea ce priveste cozile de la alegerile din 2014 in diaspora.

Stati asa si nu aruncati cu pietre, ce v-ati inflamat asa ca n-am terminat?

In diaspora au fost cozi si am surprins si eu pe film cozile respective, am scris despre ele si am stat la coada ca sa votez.

Dar totusi Ponta a spus adevarul, pentru ca in foarte multe locuri votantii lui s-au asezat si de 3-4 ori la coada ca sa-l voteze si asa a reusit el sa obtina pe alocuri scoruri mai mari de 5%…

Lasand gluma deoparte, Ponta nu face decat sa ne dovedeasca zi de zi ca e disperat, mult mai disperat decat Basescu sau altii, acum cand constata ca lumea iluzorie pe care si-a cladit-o in jurul influentei politice a inceput sa se naruie.

Si ca sa parafrazez un clasic in viata nu pot spune decat: “Sa fie intr-un ceas bun!

Ponta a spus adevarul

18
Lasă un răspuns

3 Comment threads
15 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted

Eu sunt ala contra mereu fie si de dragul discutiei. Avand in vedere treaba asta … zic … doar ca … macar asta nu a mintit ca ii pasa de diasp0la pacii, ba chiar dimpotriva, pe cand alalaltu’ mult prea votatul cu scor de peste 5% s’a dat in toate slavile. No … trecura de la celebrele cozi (reminescente genetice ale poporului astuia de la salamul cu soia incoace) cativa ani … oare mult prea votatul Ficus Cotoricenius a mintit sau nu ca va face ceva si pentru diasp0la?! 😀 In alta ordine de ideei … ma intreb unde dracu… Read more »

El stie ce stie. Au fost cateva sectii in care a fost valva, dar au fost si sectii pustii. Greseala lor a fost ca i-au jucat baietii destepti pe Facebook, iar “oamenii cu contracte de IT” habar n-au stiut cum sa reactioneze. 🙂

dix

Nici un stat de pe lumea asta nu are de organizat alegeri ca Romania la nivel mondial (180 de tari!!!)! Alegerile din tara au ajuns eveniment mondial iar asta se intimpla pt ca statul roman nu stie sa se organizeze. Cei care au plecat sa nu aiba drept de vot decit daca isi petrec in tara mai mult de 6 luni dintr-un an platesc impozit si au un domiciliu. Taranimea sa lase ifosele cu votul si sa inceteze sa-si mai dea aere de multicunoscatori in toate deoarece nu este in stare de nimic lucru dovedit de zeci de ani. Altfel… Read more »