Politicienii? Niste tarani …

sibiu-standard-niste-tarani
Niste tarani
Niste tarani

Am citit azi in Sibiu Standard un articol acid despre politicienii prezenti la inaugurarea de ieri a Glaeriei de Arta Romaneasca din Casa Albastra. Poza si titlul sunt superbe. Merita si articolul citit pentru ca va ilustreaza o taiere de pamglica in campanie.

Va redau un pasaj care spune tot:

„Ma simt ca un aurolac, daca mai stau mult pe aici nici nu mai pot sa vorbesc”, s-a simtit prefectul in masura sa marturiseasca primarului Klaus Ionhannis. Apoi s-au oprit in fata capodoperelor lui Nicoale Grigorescu. A venit randul primarului sa intoarca maxima, printre zambete impartite presei si bliturile fotografilor. „Imi faceti o poza cu Grigorescu?” a zambit el presei apoi catre prefect: „hai aici sa fim niste tarani!”. Se aflau in fata „Carului tras de boi” de Nicolae Grigorescu.

UPDATE: Din Sibianul aflu ca ministrul CULTURII dupa ce a intarziat 30 de minute la inaugurare, a plecat imediat fara sa mai viziteze Galeria. A intarziat si a plecat repede pentru evenimente PNL. Pai da, pe bani publici se plimba in campanie electorala.