Of, presa mea!

Greselile de presa sunt ceva normal in aceasta meserie. Ne mai scapa tuturor o litera, ceva diacritice… omeneste. Grav este cand fraze fara sens sau informatii aberante apar in presa. Fie ca este vorba de geografia judetului sau un caz social dramatic. Nu am nimic cu cei de la Ora de Sibiu, dar in goana lor dupa informatii pentru online fac gafe majore. Nu ma refer la litere lipsa. Un amic m-a sesizat …. si am descoperit o fraza demna de Cronica Carcotasilor pentru presa scrisa/online. Cititi si va minunati. Daca voi intelegeti ceva…. pentru ca eu nu pricep nimic.

Of, presa mea!

3
Lasă un răspuns

2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted

Supertare! :)) Cred ca este un articol furat din presa ungurilor si tradus cu Google Translate…desi cred ca tot iesea ceva mai inteligibil.

Serios vorbind nu cred ca detaliul acela cu moartea survenita ba in urma TBC-ului ba in urma unui preinfarct (macar de era infarct) este asa important, cert este ca pe fond tot tragedie sociala se numeste si ajunge la public. Acum daca vrem sa fim carcotasi putem gasi nod in papura chiar daca papura e perfecta dar lipseste cu desavarsire..

buna seara, nu stiu de unde ati luat poza aceasta dar este o mare facatura. articolul nostru este la urmatoarea adresa https://www.oradesibiu.ro/2010/03/15/video-trei-copii-rama%C8%99i-fara-mama-sunt-ajuta%C8%9Bi-de-baschetbali%C8%99tii-de-la-gaz-metan/
Articolul a fost scris in 15 Mai. la alte articole despre ora de sibiu se vede site-ul dar aici nuuuuu, 3 randuri fraudate pentru a ne face rau. rusine. astept sa vad poza intreaga asa cum a fost ea capturata de pe site.