Geografie de presă

Iată un exemplu sugestiv despre sumarele cunoştiinţe de geografie în presa sibiană. Pe subiectul acesta aş avea de scris zeci de pagini. Să vedem cine se prinde de greşeala celor de la Ora de Sibiu din captura de mai jos…

10
Lasă un răspuns

9 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
newest oldest most voted
Teo

Probabil se refera la Apoldu de Sus.

Stan Ovidiu Marginea

Pai domnule Blaga, de unde sa stie Sebastian David (alias ora de Sibiu ) ca Apoldu` e catre Alba, nu catre Brasov… asta da jurnalist de exceptie.

Arpasu de Jos este pe DN1 intre Sibiu si Brasov, poza este facuta pe “Hula Bradului” Intre Bradu si Poiana Bradului acu vreo luna jumate cand a luat foc un camion bulgaresc, asa ca articolul e complet in aer 🙂

” Tirurile nu pot urca drumul in panta ” = GRESIT
CORECT = ” Tirurile nu pot urca drumul in RAMPA “

Iulia

Draga admin, in loc sa te preocupe “cunostiintele” colegilor tai de breasla despre geografie, ar trebui sa te ocupi mai bine cu aprofundarea “cunostiintelor” tale de limba romana!

Coane Caline ce dracu’ te legi de “cultura geografica” a colegilor de breasla? Apropos vezi ca Seb cu Jeanina au emigrat in Tenerife (cu un singur F) nu esti singurul care scrie cu doi F, se intampla si la case mai mari (agentii de turism, chiar) exista si Teneriffe cu doi F dar e o suburbie in Brisbane/Australia. Cel mai haios lucru din captura ta de mai sus cu Ora de Sibiu, este faptul ca articolul are zero citiri :))) PS: Si eu sunt impresionat de emigrarea astora in Canare si blogul Jeaninei este extraordinar, mai ca-mi vine sa apuc… Read more »

Iulia

De obicei scaparile nu se repeta, daca se repeta e vorba de nestiinta! Eu cred ca cei care-i pun la zid pe altii, n-ar trebui sa abia “scapari”. Fii mai atent data viitoare, ca doar esti capabil, sau?!