Nicoleta Stanese premiata de Liga Jurnalistilor Sibiu

WOW! Am ramas fara cuvinte. Sunt si eu membru in Liga respectiva, dar nu am votat asa ceva… Oricum anuntul spune clar ca diploma a fost acordata de “Colegiul de conducere al Ligii Jurnaliştilor Sibiu” si poarta numele “IMAGINEA TV SIBIU 2009” . Nicoleta Stanese este acel personaj TV pe care cititorii acestui blog l-au votat anul acesta “Vedeta cea mai enervantă in 2009”. Interesant este ca premiile blogului au fost anuntate in 22 februarie, iar diploma asta in 3 martie…. Sua e doar coincidenta.  Oricum am mari indoieli asupra calitatii de jurnalist TV a numitei… Ca si voi, cititorii, de altfel… Interesant este ca in cadrul premiilor Ligii Jurnalistilor de anul acesta, domnisoara cu pricina nu era printre castigatori. Deci s-a facut o extra diploma special pentru ea 🙂 Of, of!

14
Lasă un răspuns

11 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
newest oldest most voted

da de cand e ea jurnalista? sau vedeta?

vio

daca aia e vedeta… deh, sunt multi manelisti in tara asta. daca e jurnalista … deh … Liga jurnalistilor sibieni … e un for al retardatilor? Intreb, nu dau cu parul…

Iulia

Nu stiu cat de enervanta o fi – nu o cunosc personal, dar mi se pare ca pe langa faptul ca arata f bine, ii merge si mintea f bine! Eu cred ca va ajunge departe, lasand la o parte invidiile si rautatile gratuite ale colegilor ei de breasla si nu numai!

Stimabililor, habarnam cine-i duduia asta Stanese (asta e avantajul de a locui in Cisnadie unde nu exista RDS&RCS). Am auzit in schimb de curand de clica asta de amarasteni adunati sub denumirea pompoasa de “Liga jurnalistilor sibieni”. Pai daca la nivel idividual se face presa de cartier tabloidizata si asta de calitate indoielnica, s-au gandit ei “jurnalistii” sa-si traga liga, pe ideea ca “unde-s multi puterea creste”. Poate ca puterea lor a crescut in ochii unora dar calitatea a ramas la fel de indoielnica. Acum ca Stanese asta, este vreo loaza sau vreo inteligenta (mai mult sau mai putin artificiala)… Read more »

Iulia

Despre liga cu pricina nu comentez, nu sunt in tema. Personajul principal e Nicoleta Stanese, despre care nu se vorbeste chiar de bine. Si nu inteleg motivul…

Iulia, daca ai cunoaste-o pe Nicoleta ai intelege. daca imi fac si eu emisiune asa de dragu artei si o comentez pe blogul personal, asta ma face jurnalist??? plus ca faptura asta e atat de nesuferita si de proasta, poate nu atat la nivel intelectual, dar ca si om.

Lucki

Tipa e foarte normala si nu are fite deloc, pe cuvant. Nici eu nu o cunosc personal dar am cunostinte care inainte sa o cunoasca o catalogau drept fitoasa, iar dupa ce au cunoscut-o si-au schimbat total parerea. Mie imi place ce vad si ce aud la ea, adica pe langa faptul ca e foarte frumoasa, mai si vorbeste foarte bine si daca o sa intrati pe site-ul ei (pe care l-am descoperit si eu de curand) o sa vedeti ca scrie bine si ajuta multi oameni necajiti. Bravo ei! Nu e normal sa critici un om pe care nu… Read more »

gabi

Nicolle e foarte ok. O cunosc, are sufletul mare sa stiti, a facut mult bine! si face in continuare

Lucki

Problema este ca tu ai facut o obsesie pentru ea, din cate observ, ca sa nu mai zic ca analizand multele articole pe care le-ai scris despre ea, am observat la un moment dat unul in care spuneai ca nu vei mai scrie despre ea 😉

mihaita

Problema e urmatoarea: anul trecut si acum doi ani premille date de liga jurnalistilor erau ok pentru calin blaga. Era si el intre sefii ligii, bagat in seama, era prieten cu tomozei, cel care a infiintat liga asta. Acum calin blaga incearca sa ia la misto ce face liga asta. Fraier, pentru ca calin blaga – observi cacofonia si faptul ca te scriu cu litere mici, da? – nu e in stare de asa ceva. Nu sunt jurnalist, dar Liga jurnalistilor e o porcarie fara margini. Pe care, insa, anul trecut sau acum doi ani, calin blaga o lauda. Inconsecvent… Read more »

Iulia

Ti se intampla sa vezi si lucruri bune in viata asta sau alea nu merita luate in seama? La chestia cu critica sunt de acord, dar depinde cine si ce critica!
De unde e citatul cu “…frumusetea umanitatii sta in asa-zisa inconsecventa”? Mi se pare f prost…