Blog, presa si realitate

NU DESCHIDETI ACEASTA POSTARE DECAT PE PROPRIA RASPUNDERE!

Realitatea ii doare pe unii. Ii doare pentru ca  au impresia ca sunt maharii orasului si o controleaza. Dar au uitat ca internetul nu il controleaza nimeni. Si aici intra si blogurile. Din pacate la Sibiu si in lumea bloggerilor s-a format o coalitie anti-realitate. E vorba de un grup de jurnalisti-bloggeri si simplii bloggeri aliati sub stindardul cica galben-albastru.

Initial nu am inteles despre ce e vorba. De unde atata ura pentru cineva care le arata realitatea cruda cu greseli si minciuni …. Apoi am inteles. Ei sunt o gasca de prieteni care s-au apucat de presa apoi de blogging. Bravo lor. Sunt si fani la o echipa de baschet. Bravo lor. Doar ca distorsioneaza realitatea prin gasca lor.  Partinirea trans-presa si trans-politica ascunde adevaruri hidoase.  Dar nu-i nimic, eu unul nu mi-am propus sa ma iau la tranta cu ei. Se pare insa ca ei au facut o pasiune din a ma intepa si ataca fara motiv, doar pentru ca le-am aratat greselile. Si, ma scuzati, ei sunt neprihaniti!

Cine sunt ei? Alianta Sibiu Standard – Sibianul (defunct) acum Ora de Sibiu. Sunt fani ai CSU, sunt un grup de amici co-interesati. Deja controleaza o parte din media locala print si online, ceea ce e nefiresc. Chiar ingrijorator. Pentru ca astfel ei distorsioneaza realitatea. Acum si-au intarit alianta si in lumea bloggerilor. Sa le fie de bine cu tot cu cateii lor! Vreau doar sa vad cum promoveaza drepturile copiilor, tiganilor si femeilor abuzate. Ca de caini vad ca au mare grija.

V-as spune mai multe dar v-ati prins si voi cine sunt ei. Sa traiasca si sa se iubeasca! Dar sa mai arunce o privire si pe geam sa vada realitatea….aia cruda!