Alienare

Articol nerecomandat aliantei galben-albastre

Sa va spun o poveste despre un guvernator local numit politic dupa o luna de la inscrierea la scoala de guvernatori. Un tip haios, pasionat de sport si grabnic la bautura. Un individ crescut in ograda magnatului local posesor de autobuze. Un tip de casa, bun executant facut mai intai director la o institutie publica apoi guvernator. Un tip ce trebuie acum sa plece acasa la stapanul sau.

Acest tip si-a facut un Hotel in Cisnadie din salariul de guvernator. Nu-i ajungeau banii nici de o Dacie second-hand, dar peste noapte hotelul s-a ridicat ca prin minune.

Acest tip se plimba cu masina de servici cu girofar in afara programului. Trece pe rosu, depaseste pe linia continua si face excese la vola. Unii zic chiar ca merge cu masina Politiei in fata, el conducand baut, dar cine ii crede?!

Acest tip este mereu prezent la intreceri sportive fiind confundat de spectatorii neavizati cu mascota echipei pentru ca asa se comporta.

Acest tip executa ordine si incalca legea. Si a fost prins dar nimeni nu i-a facut nimic. Ce bine ar fi sa existe si la noi arestari cetatenesti.

Avem un fost guvernator care a muscat cu sarg din tortul judetului si acum pleaca la stapanul sau sa se mai gudure nitel.

Eu sper doar ca DNA-ul sa il urmareasca in barlog si sa ii numere faradelegile. Apoi sa urmeze si o condamnare. Dar asa ceva e imposibil la noi in tara…..

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted

nu stiu ce a facut sau nu mitea cat timp a fost prefect, eu nici macar nu l-am recunoscut cand l-am vazut la un meci de baschet. atunci mi s-a parut un mascarici, cred ca era si shpritzuit putin, ca nu-mi imaginez un demnitar dansand ca descreieratul un meci intreg. si mai face parte si din partidul cu care am votat. nashpa

am vazut doar”Articol nerecomandat aliantei galben-albastre”…si 1 comentariu…si eram convinsa ca respectivul comentariu e dat de Lucian 🙂