Oamenii care n-au viata personala

Pe lumea asta exista doua tipuri de oameni.

Aia care se trezesc pe la 7-8 si incep munca pe la 9, o termina pe la 17-18 si se duc acasa fara sa mai fie deranjati in vreun fel de aspecte legate de munca pana a doua zi cand tre’ s-o ia de la capat si aia care poate se trezesc la 5 dimineata pentru ca incep munca la 6, au familie, au copil, au masina de dus in mecanic sau casa de zugravit in timpul liber si care aparent e musai sa fie la cheremul celorlalti indiferent de ora.

Eu tind sa cred ca ma incadrez in a doua categorie pentru ca niciodata n-am sunat pe cineva seara tarziu ca sa cer informatii, sfaturi sau sa discut aspecte legate de profesia celuilalt si vreun eventual serviciu sau favoare de care as putea avea nevoie.

In schimb sunt sunat adeseori de niste unii, de regula dupa ora 21:00 pentru a discuta diverse aspecte relationate cu profesia mea. Aproape niciodata nu i-am sunat inapoi si atunci cand am facut-o le-am explicat intai ca dupa o anumita ora telefonul meu se pune automat pe silent fiindca am si eu un copil si e musai sa mearga la somn si sa nu fie deranjat de apeluri efectuate la ore ce nu sunt oportune.

Si totusi astfel de oameni n-au renuntat la practica asta si continua sa sune la ore la care ei oricum n-ar ridica telefonul ca sa discute aspecte legate de munca pe care o fac in cursul zilei.

Evident ei fac lucrul asta pentru ca cred ca ceilalti n-au viata personala si astfel ar trebui sa fie disponibili la orice ora, indiferent de context…

P.S. Ghiciti care e femela, din poza de mai jos: