O idee de afacere

1690448

Stateam si ma gandeam zilele astea la astia de sunt vegani, cum sufera ei saracii datorita faptului ca spre deosebire de crestinii fatarnici nu pot sa dea iama-n drob si miel dupa ce se termina postul ci sunt obligati sa continue sa tina post pe vecie datorita diverselor tigle lipsa de pe mansarda.

In timp ce ma gandeam eu asa si ii compatimeam pe astia, mi-am dat seama ca as putea sa le dau unor medici un pont, o idee de afacere in acest sens pentru ca doar medicii ar putea sa faca dintr-un om oarecare veganul perfect la fel cum au reusit sa faca din barbat, femeia perfecta si vice-versa. De fapt, daca stau bine sa ma gandesc, medicii astia au reusit un lucru care in urma cu 100 de ani parea imposibil din punct de vedere biologic, atunci cand au prezentat lumii femeia cu pula. Asa ca au cam tot ce le trebuie in acest sens.

Treaba e simpla si e nevoie doar de vointa si de niste lame si burghie ascutite bine.

Pentru a face veganul perfect e nevoie de doi medici specialisti.

Unul e musai sa fie dentist ca sa extraga caninii si incisivii si sa-i inlocuiasca cu implanturi care sa echivaleze cu dintii utilizati de mamiferele ierbivore.

Al doilea e musai sa fie ceva medic de interne ca sa poata sa reconfigureze stomacul si toatea alea ca sa functioneze ca la vaci si gata, treaba-i oabla.

Sunt sigur ca va ganditi la faptul ca asa ceva e imposibil, dar eu sunt dispus sa fac pariu ca in maxim 20 de ani o sa avem clinici specializate pe astfel de probleme si suficienti clienti pentru acest tip de clinici.

Veganii oricum au bani pentru astfel de operatii fiindca spre deosebire de frunze si radacini, carnea costa, iar carnea de calitate costa si mai mult…