Ghiciti Tara #14

girl-1325022

#1:

Situaţie incredibilă într-o comună din Iaşi, unde nu mai puţin de 3.600 de cetăţeni moldoveni au domiciliul, potrivit actelor de identitate, în apartamentul unui poliţist. Oamenii au venit în Moșna special să-și facă buletine românești, documente care le permit să călătorească şi să se angajeze mai uşor în Uniunea Europeană. Autorităţile nu pot lua nicio măsură pentru că, teoretic, nu e încălcată nicio lege. Situaţia a ieşit la iveală când autorităţile au reactualizat listele electorale.

#2:

De aproape doi ani, 100 de localnici dintr-o comună din Ialomiţa au fost înşelaţi de poştăriţa din localitate. Oamenii îi dădeau acesteia banii pentru curent. Femeia le dădea, în schimb, factura de la ENEL Dobrogea ruptă, fără partea în care erau trecute restanţele, şi o chitanţă falsă, fără nicio ştampilă. Localnicii şi-au dat seama că sunt înşelaţi abia luna trecută, atunci când angajaţii ENEL au venit să le taie curentul.

#3:

Procurorul general Bogdan Licu a declarat marti ca a cerut ministrului Educatiei sa-i retraga titlul de doctor. Reamintim ca o investigatie publicata de HotNews.ro in august 2015 arata ca Licu ar fi plagiat lucrarea facuta sub coordonarea lui Gabriel Oprea.

girl-1325022

#4:

Comisia de afaceri europene a Senatului Romaniei a introdus intr-un proiect de lege, mot-a-mot, o serie de cerinte formulate de reprezentanti ai unor mari companii multinationale de tigari. Motivarea unora dintre amendamentele asumate si adoptate de senatorii din comisie reia pana si greselile de redactare din propunerile inaintate de producatorii de tigari, interesati de amanarea aplicarii unei directive europene in Romania.

#5:

A mers să îşi trateze o durere de picior, dar a ajuns să nu-și mai poată mișca mâna. O fată de 17 ani din Iași stă de două luni internată în spital după o tomografie computerizată. Medicii i-au injectat substanța de contrast, iar vena s-a spart şi soluţia a pătruns în mușchi. De atunci a trecut prin mai multe operaţii şi nu s-a recuperat nici acum. Medicii spun că nu au greşit, dar părinții vor să își facă dreptate în instanță.

#6:

Scene revoltătoare la o grădiniță românească: Un manelist le cântă copiilor despre ”golăni”, „infracțiuni” și despre cum se evadează din închisoare. Momentul, aplaudat de educatoare și părinți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *