O alta ilegalitate?

Am studiat cu mare atentie raspunsul prefectului Mitea la sesizarea mea privind terasele. Si ochiului jurnalistic nu i-a putut scapa un amanunt interesant. Cum spuneam nu am primit raspuns timp de 40 de zile si ieri la ora 15.45 hartia aceasta era deja de 2 saptamani in mapa prefectului la semnat, dar nesemnata. Dupa comunicatul de presa trimis astazi, iata ca hartia e semnata si urgent mi-a fost trimisa pe fax.

Acum problema e urmatoarea. Acest raspuns are numarul 3082 din 24 aprilie 2008. DAR in text se face referire la o alta adresa a prefecturii (evident anterioara acesteia) catre Consiliul Local Sibiu cu nr. 3304 din 24.04.2008. Acum poate nu stiu eu sa numar dar evident ca raspunsul meu a fost scris DUPA ce au trimis adresa Consiliului Local, DAR atunci cum a putut fi inregistrat INAINTE de a trimite acea adresa???

UPDATE: Iata cum a prezentat aceasta stire presa locala de azi. Cititi si postul de mai jos pentru a intelege toata povestea. De observat ca deocamdata doar un ziar a dat stirea… Asta apropo de editorialul superb scris de Dan Tomozei in Dacii Liberi despre ziua presei.
Monitorul
Sibiu Standard – nu publica…
Tribuna – nu a publicat
Sibianul – inca nu a publicat varianta online