O alta ilegalitate?

Am studiat cu mare atentie raspunsul prefectului Mitea la sesizarea mea privind terasele. Si ochiului jurnalistic nu i-a putut scapa un amanunt interesant. Cum spuneam nu am primit raspuns timp de 40 de zile si ieri la ora 15.45 hartia aceasta era deja de 2 saptamani in mapa prefectului la semnat, dar nesemnata. Dupa comunicatul de presa trimis astazi, iata ca hartia e semnata si urgent mi-a fost trimisa pe fax.

Acum problema e urmatoarea. Acest raspuns are numarul 3082 din 24 aprilie 2008. DAR in text se face referire la o alta adresa a prefecturii (evident anterioara acesteia) catre Consiliul Local Sibiu cu nr. 3304 din 24.04.2008. Acum poate nu stiu eu sa numar dar evident ca raspunsul meu a fost scris DUPA ce au trimis adresa Consiliului Local, DAR atunci cum a putut fi inregistrat INAINTE de a trimite acea adresa???

O alta ilegalitate?  UPDATE: Iata cum a prezentat aceasta stire presa locala de azi. Cititi si postul de mai jos pentru a intelege toata povestea. De observat ca deocamdata doar un ziar a dat stirea… Asta apropo de editorialul superb scris de Dan Tomozei in Dacii Liberi despre ziua presei.
Monitorul
Sibiu Standard – nu publica…
Tribuna – nu a publicat
Sibianul – inca nu a publicat varianta online

4
Lasă un răspuns

4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
Shoricika

Permite-mi sa te contrazic. Citeste editia tiparita a Tribunei de joi, adica ieri, si vezi ca la pagina 14 gasesti si mutarea Festivalului Artmania in cort.
De altfel, stirea a aparut si ieri pe site, dar a fost reluata si astazi. Ca dovada, majoritatea comentariilor la ea sunt datate 8 mai, adica tot ieri.
Pup si astept corectura 🙂

Shoricika

Am uitat ceva. Anuntul a fost facut miercuri, dar cum probabil stii care e faza cu presa scrisa care se bazeaza pe cititorul de la chiosc si abonati, era normal ca ea sa fie publicata in editia de joi. A doua zi, adica.

Shoricika

Multumesc. E adevarat, nu a publicat 🙂

Calin Blaga

Dar macar miine va publica?