Electorale….

Iata in clipul de mai jos un autobuz PDL la Sibiu(8 mai) tapetat cu reclame de unde imnul partidului racnea la maxim, intrerupt de sloganuri electorale asta in conditiile in care primaria a atentionat toate partidele sa nu foloseasca astfel de vehicule cu muzica. Oare urmeaza o amenda?

4
Lasă un răspuns

4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
Anonymous

e un fals, sunt sigur!!!!!!!!!!!!!! in zona aceea sunetul din difuzoarele autobuzului, sunet care insoteste imaginea, trebuia musai sa fi fost acoperit de sunetul din difuzoarele Biserii din preajma … 🙂

Laura Cătuneanu

La cat de preteni is acum pedelistii cu fedegeristii, nu ar fi exclus. Evident, ma refer la sefii lor, nu la multime.

Anonymous

Dimpotriva, eu i-as lasa sa dea difuzoarele si mai tare: isi fac antireclama, e putin probabil ca un fin analist sa nu fi observat asta! este exact ca si in afisele liberalilor, cu miinile alea din sold si atitudinea sfidatoare care te priveste din ele: nu pot sa inteleg cum nu au pe cineva, un ochi limpede care sa ii atraga de atentie si sa le explice ca alegatorul roman este sictirit de orice politician si ca DACA MAI MERGE LA URNE o face, nu din sipatie pentru un partid sau altul ci DOAR CA SA SCHIMBE UN PARTID de… Read more »

razvan pop

garantez ca vine o amenda.