Nici terorismul nu mai e ce-a fost

Dynamite Deadline Time Showing Urgency Or Explosion

Citeam zilele astea o stire in care se spunea ca statul islamic a decis sa reduca leafa luptatorilor cu 50% si ma gandeam ca nici terorismul nu mai e ce-a fost.

Inca de la inceputuri se stia ca inaintea sa fie motivati religios si sexual, luptatorii statului islamic erau motivati financiar. De fapt era cat se poate de evident faptul ca ISIS sau Daesh cum i se mai spune nu a aparut ca o „cruciada” islamica sub conducerea vreunui cleric sau grup religios, ci ca o banda organizata din mercenari, al caror scop a fost sa absoarba cat mai multa putere si bogatie mizand pe naivitatea si lipsa de educatie a celor care-i sustin in demersul lor. Demersul lor e oarecum identic cu acela al unor politicieni „socialisti”, insa mai degraba aplicat la nivel de ev mediu decat la anul 2016.

Dynamite Deadline Time Shows Urgency Or Explosion
foto via GraphicStock

Ce n-au aflat inca luptatorii statului islamic e ca nu doar leafa li s-a redus cu 50% ci si premiul pe care teoretic al trebui sa-l primeasca atunci cand mor ca niste martiri lasi aruncandu-se in aer sau impuscand oameni nevinovati.

Astfel, in urma unor calcule de ultima ora, Allah a decis sa reduca volumul de virgine oferit martirilor lasilor cu 50%, deoarece aproape niciuna dintre fetele si femeile ce-au murit in urma razboiului din Orientul Mijlociu n-a murit fara sa fie violata in prealabil, iar cele de pe meleaguri autohtone si-au pierdut virginitatea de pe la 12 ani si astfel stocurile de virgine ale lui Allah au inceput sa scada drastic.

Si cand te gandesti ca existau atatia care au dat spaga ca sa ajunga mai repede pe lista martirilor lasilor.