IBM si laptopurile badarane

IBM (sau mai bine zis Lenovo dupa rebranding) continua sa faca laptopuri la fel de badarane ca acum 10 – 15 ani:

IBM si laptopurile badarane

Am sa fac abstractie de faptul ca pe langa sumedenia de bloatware pe care il livreaza fiecare producator de laptopuri, cei de la Lenovo au fost prinsi ca instalau si ceva backdooruri pe laptopurile lor si am sa ma rezum strict la aspectul laptopului in sine.

In urma cu ceva vreme ma uitam pe un site de hardware second-hand mai mult de curiozitate si mai putin din dorinta de-a achizitiona ceva si am remarcat printre oferte un Lenovo Thinkpad cu procesor i5 care pare sa aiba designul la fel de badaran ca si IBM-urile de alta data. Nu are rost sa intru prea mult in detalii pentru ca imaginea de mai sus face cat 1000 de cuvinte.

8
Lasă un răspuns

3 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted

m-a uns pe suflet asta. E o întrebare la care nu găsesc răspuns nici eu, și nu de azi-de ieri :))

Lenovo face si modele foarte ok ca design … insa au pastrat inca din vechiul design pe care l’au cumparat alaturi de IBM divizia laptop PC acum cativa ani. Mie unul imi place design’ul lor sobru si hai sa zicem badaran … iar eu nu ma numar neaparat printre fanii lor. E un brand pe care il recunosti dintr’o miiiieee de alte laptopuri … conservatorismul asta de design PRO le’a adus fanii de brand pe care nu isi permit sa ii piarda mai ales pe partea business.

P.S. Modelul prezentat de tine este de acum 5 ani, la modele noi au lucrat destul de mult trecand usor la un design mai finisat …