Mi s-a facut mila de curve

comic girl

Stiu ca poate va socheaza titulu, dar cam asa e cum zice titlul.

Nu m-au pasionat niciodata curvele, nici alea de la coltul strazii, nici alea de la salonul de masaj erotic si nici alea de lux. Chiar si asa nu le-am blamant si nu le-am stigmatizat niciodata pentru ca fiecare e liber sa faca in viata ce considera de cuviinta.

Citeam in urma cu ceva vreme un reportaj destul de interesant realizat de Lina Vdovii pentru Casa Jurnalistului in care se relata cu lux de amanunte povestea de viata a unei tinere prostituate romance.

Mi s-a parut destul de curajoasa si interesanta abordarea unui astfel de subiect, in contextul in care practicarea prostitutiei reprezinta un stigmat al societatii in Romania. Chiar si asa pentru ca stiam in mare parte la ce se rezuma prostitutia si la ce riscuri se supun cele care o practica nu pot spune ca m-a impresionat tare mult povestea pentru ca nu-mi spunea nimic nou.

Si totusi de curand mi s-a facut mila de curve pentru ca mi-am dat seama ca dincolo de violenta fizica si abuzurile la care sunt supuse mai au si „obligatia” de a se culca cu toti libidinosii si toti nespalatii si cred ca din punct de vedere psihic le afecteaza mai mult „calitatea” barbatului decat violenta si abuzurile.

Tin minte c-o duduie (dinasta din showbiz) oarecare declara cat de bucuroasa e ca al ei barbat e mereu curat si spalat si mi-am dat seama ca respectiva probabil a avut anterior numai libidinosi incat a ajuns sa aprecieze un lucru care ar trebui sa reprezinte normalitatea.

digital visualization of a comic girl
foto via GraphicStock