Ce fumeaza Funar?

funarlaTV

Citeam intr-un articol furnizat de Mandruta si preluat de pe RFI o serie de declaratii ale lui Gheorghe Funar pe care le-ar putea provoca numai o serie de droguri ceva mai spurcate decat LSD-ul sau o dereglare majora a tiglelor de pe mansarda constiintei:

Eu am intrat în campania electorală şi pentru a spune acest adevăr nemaipomenit referitor la adevărata istorie a poporului român. Noi suntem urmaşii poporului primordial pe planeta Pământ. Toate popoarele de pe planetă au ca strămoşi geto-dacii. Acum o mie de ani, denumirea Suediei şi a Danemarcei de astăzi în istoria lor scrie că se chemau Dacia! Denumirea Germaniei de astăzi, aflaţi ce înseamnă Deutschland. Eu ştiu că înseamnă Ţara Dacilor. Geto-dacii erau extraordinar de avansaţi în toate domeniile. Aveau şi aparate de zbor, au făcut hărţi de deplasare pe planetă la care cei de la NASA se uită şi astăzi şi spun că nu le pot face la nivelul geto-dacilor. Eu am intrat în marea grupă a haiducilor ştiinţifici în domeniul istoriei. Noi, românii, nu ştim că în România avem o mulţime de piramide, iar după modelul piramidelor din România, strămoşii noştri geto-daci au construit piramidele din Egipt

funarlaTVNu stiu ce fumeaza Funar, dar pare a dracului de spurcat. El are pretentia s-ajunga presedinte din primul tur cand nici macar de primar intr-o comuna uitata de lume nu a mai avut sustinere mai ales de cand s-a inhaitat cu Vadim si a inceput sa propage homofobia si xenofobia public fara sa fie catusi de putin taxati de autoritati. E bine c-au fost taxati intr-un final de populatia majoritara ce nu pune botul la orice vrajeala ieftina propagata de oligofreni in faza terminala.

Pentru cei care nu stiu, merita amintit faptul ca Funar a girat pozitia lui de primar, precum si onoarea Primariei din Cluj in favoarea primei tepe majore din Romania postdecembrista, atunci cand i-a oferit teparului de la Caritas spatiu sa-si stabileasca sediul tocmai in cladirea Primariei din Cluj. Astfel ca bunele lui intentii, cat si balivernele pe care le scoate pe gura sunt cat se poate de credibile si merita ales presedinte din primul tur.

foto via Youtube