Mortul ProTv

Canalul TV nu a murit…inca, dar in seara aceasta la stiri au deschis cu imaginile unui mort mumificat dezgropat dupa 28 de ani. Si aratau cum incercau oamenii sa il rupa (mortul) si cum se mai minunau ca e miracol. De fapt respectivii aveau nevoie de locul de veci si au scos mortul vechi pentru unul nou. Asta e traditia la romani: scoti mortul mai vechi de 7 ani si bagi altul nou in loc. Mai ales la tara e o practica veche. Ce se intampla cu cel vechi? Se pun oasele intr-o traista si se baga la loc in groapa. Asa ocupa mai putin spatiu. Sa dai asta ca deschidere de stiri seara la TV…. ne arata unde a ajuns televiziunea la noi. Aaa sa nu uit. Schimb canalul pe Antena 1 si acolo stire cu un inecat la Snagov si rudele care urla. Na, ca a ratat ProTv-ul un mort!

3
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted

Adevarul e ca in Romania mass-media se duce de rapa (in special acele componente ale mass-mediei precum televiziunea si presa scrisa – ziarele). Ai punctat foarte bine in acest articol si pentru asta ai parte de aprecierea mea.

Or să recupereze ei nici-o grijă,de-aia sunt reporteri.

…iar reporterul a intrat in transmisie directa din cimitir, ziua … ca diaconescu ii trimite in toiul noptii sa vada cine, ce, cum iese din mormant!!!… azi noapte si-a facut aparitia o pisica!!!… dar daca face serial in 3839 de episoade, s-ar putea sa-l “bantuie” si pe el cineva pan’ la urma…doar, doar…