15
Lasă un răspuns

15 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
newest oldest most voted
Klaus

HA HA HA cat de bine zice Marcu’. Te-ai cam simtit blaga, ca ai ripostat

adara

haha ..foaret tare..dar ce poti sa te astepti de la un om care incearca sa il imite pe mai marele ..gesturile lui sunt asa evidente..si era normal sa scrie la un moment dat un asemenea articol….
foarte tare…

Klaus

NU nu nu nu ….blagutza tata sau mai bine Blegutza HA HA vb despre commentul de la articol. Nu mai fa pe prostul. Oricum nute chinui prea tare…dar oricum…. estiu unul dintre frusttratii despre care vb Marcu 😉

articolul din tribuna mi se pare de bun simt

Calin, pe Marcu numai de prostie nu il poti suspecta. Prin urmare, ce scrie este in principiu corect. Apar probleme tocmai la categoria principii. Pentru ca acest om se conduce numai dupa lipsa de principii. Sau, daca a fi lingau, oportunist, mitoman, degradant reprezinta suma principiilor, atunci da! Marcu poate da lectii celor de teapa lui, printre care se numara chiar si primarul pe care iata il apara fara sa fie nevoie. Pentru ca Iohannis declara, raspunde, ataca, contra-ataca fara ca cineva sa-l intrebe sau sa-i raspunda ceva. Marcu nu se poate lua la tranta cu nimeni pentru ca este… Read more »

levi

Pai da normal! Dupa Nicolle si Mitichi, urmeaza Marcu. Allt incompetent i din punctul tau de vedere. Cand te-ai uitat in oglinda ultima oara ba Calin?Esti de fapt un frustrat si invidiezi oamenii care fac ceva.Nu e deloc complicat sa papagalicesti asa ca tine, dar sa faci ceea ce fac cei mentionati mai sus, e greu sa sti.Lasa-te de meserie!Bagatori in seama, asa se numesc cei de teapa ta.Lasa oamenii sa-si faca treaba ca si-o fac bine.Tu cu ce te lauzi?Ca scri pe un blog, ca ii critici pe altii si ca te certi cu primaria?Sau esti vreun Superman si… Read more »

Klaus

hai ca esti simpatic blegutza…dar auzi… e un alint nu o injuratura. Si vezi…levi zice cam ca si mine. Ai ajuns sa “latri” la Johanis, la Badea, la Mitichi, Nicolle si Marcu. Acum sa nu imi spui ca iar te jignesc cu “latri”….ca voiam sa continui cu zicala Cainii latra ursul merge. :)) Ma distrez cu tine doar…insa esenta e ca un oarecare a ajuns sa comenteze ceea ce unii au realizat. Si asta nu e rau ca e democratie. Mai rau e ca in micimea lui acel oarecare si crede si mai are si adepti. Eu nu te injur… Read more »

maria

Domnule Klaus sunteti un nesimtit! Daca asta e limbaj de scris pe internet inseamna ca nu ati inteles nimic din democratie. Cred ca sunteti unul din acei imbogatiti peste noapte de care vorbeste Calin aici pe blog. Aveti noroc ca scrieti aici si ca sunteti lasat sa va exprimati. Daca eram eu moderator as fi sters abjectiile dumnevoastra mentale.

Klaus

Bravoooooooo…mi-ai stters comentariul blegutzaaaaa!!!!!!!! Asa faci de obicei cu cei a caror comentariii nu iti convin? ouuupppss….cum e? doare tata? Trece cu apa. Hai la mai mare:)) Nah ca ti-am dat de lucru si acum imi fac timp de tine, sa te… cam comentez HA HA.. Dar de ce m-ai sters ca nu folosesc un limbaj “buruienos” ? sunt decent, doar ca nu sunt deacord cu tine si iti pun intrebari “indecente” 🙂 Te fac cu nervii? ce imi place:)) HA HA Daca vrei sa stergi in continuare…ia macar sa ai de lucru
OUCH trebuie sa cam doara asta..

ba ce tot facetii ca ma suparatii ca mam saturat sa vad minciunii si lauda an presa an sibiu ca de ma enervatii o sa va arat ce e presa ca nu sunt multumit de loc si sunt probleme de rezolvat an sibiu lasatil pe primarul sibiului sa asi faca treaba ca merge bine an sibiu eu de asta stau an presa sa facetii presa nu la comanda politica si imagini care nu are interes public si ganditiva la fostul condurat ce alcolist era si tot biat era an primarie si sibiul era distrus si primarul iohannis a facut ceva… Read more »