S-a reinventat Securitatea

Poate nu stiti ca Guvernul si Parlamentul au trecut in 2008 Legea 298 care de fapt reinventeaza Securitatea ca politie politica. A aparut, firesc, si o petitie pentru abrogarea de urgenta a legii. Cititi petitia, semnati si dati link la toti cunoscutii, asta daca mai vreti sa traiti intr-o democratie!

Citeste si semneaza petitia

6
Lasă un răspuns

6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted
Fabi

Scuze dar nu pot semna un asemenea cacat de petitie. In primul rand unele informatii despre leagea 298/2008 sunt total eronate, este evident ca persoana care a redactat acea petitie nici macar nu a citit continutul legi. Pe langa asta foloseste un stil de exprimare neadecvat unui asemenea document. Ar trebui rescrisa ca sa o pot semna si eu.

aici… https://gigelitatea.blogspot.com/2009/01/legea-2982008-legea-big-brother-legea.html am incercat sa mazgalesc de ce e bine venita legea 298

Fabi

Nu stiu ce inteleg avocatii din articolul 28 al constitutie, dar din punctul meu de vedere legea nu e constitutionala. Pe langa asta sunt cazuri in care ce se inregistreaza e de ajuns pentru a replica continutul conversatiei.

sunt sigur ca siguranta nationala nu e amenintata din interior. amenintarile sunt exterioare atat in plan militar-politic cat si in cel politico-economic. mai mult, terorism nu inseamna numai pac-pac si bum-bum.

chiar daca ar fi existat legea asta tot nu am fi stiut cine a fost in spatele rapirii jurnalistilor(apropo, cica Miscociul nostru e cameraman prezidential), dar gratie acestei legi vor fi descurajate amenintarile cu bomba ale unor tzaca-tzaca teribilisti.