Pentru frustrati

Daca mai continui seria de articole pe blog despre unii sibieni se gasesc mereu fani ai celor criticati sa ma atace. Bine fac! Ii incurajez sa ma citeasca si sa ma critice pentru ceea ce scriu si fac. Imi asum, spre deosebire de politicienii locali si alte VIP-uri de carton, trecutul meu cu bune si cu rele. Sunt adeptul experimentelor si am incercat in viata cam de toate. Unele au lasat un gust dulce, altele un gust amar. Nu sunt perfect si nu mi-am propus asta! De altfel nu cred ca exista oameni perfecti.

Cei ce ma cauta sa imi numere oule a la Nastase ii invit sa imi citeasca CV-ul de mult timp disponibil online si sa intrebe in Sibiu pe cine ma cunoste, daca vor istoria vietii mele. Nu mi-e rusine cu nimic din ce am facut si merg mereu cu fruntea sus. Din pacate nu pot spune acelasi lucru de multi potentati locali ajunsi maharii politicii, presei si economiei locale peste noapte.

Asa ca voua dragi frustrati va invit sa ma criticati cat va tine pofta, doar sa nu injurati cum adesea unii o fac. Nu injur si nu accept injuriile. Restul e libera exprimare, ca doar pe Mazemania mai e posibila!

Sa fiti iubiti! 🙂