Mai usor cu rasismul in difuzoare

florin-salam

Un dinasta de-si spune DJ si artist doar pentru ca scartaie niste piese pe calculator a declarat, intr-un interviu pentru ceva revista spaniola, ca refuzul de a asculta reggaeton e rasism.

Cred va v-am mai spus pe aici ca reggaeton-ul reprezinta de fapt manelele spaniolilor. Ce nu v-am spus e ca in timp ce est europenii canta de bani si dusmani, spaniolii canta despre futai. Probabil pentru ca au deja bani si dusmani, nu le mai trebuie, dar le lipseste pizda.

Dar sa nu deraiem de la ideea principala. Ce voiam sa spun de fapt e ca nu cred c-o sa dureze mult timp pana cand un minoritar mai colorat si mare iubitor de manele o sa afle treaba asta cu rasismul si o sa se puna pe strans semnaturi. Cred c-o sa stranga lejer 3 milioane de semnaturi in randul iubitorilor de manele si cu ajutorul lor o sa impinga o initiativa dinasta in parlament prin care o sa ceara eliminarea rasismului din societatea romaneasca. Adica adaptarea imnului tarii pe ritm de manele ca sa fie interpretat in fiecare dimineata la Radio Romania Actualitati si pe TVR. De asemenea o sa fie nevoie de adaptarea prohodului domnului pe ritm de manele, ca sa fie interpretat de fiecare popa si suita de enoriasi la momentul oportun al slujbei etc. iar TarafTV o sa fie declarata televiziune de stat si subventionata de la bugetul ministerului culturii.

Sunt sigur c-ati prins ideea si sunt sigur ca niciun politician din coalitia de guvernamant n-o sa refuze un astfel de demers si un referendum in acest sens pentru ca politicienii nu sunt rasisti, ei iubesc manelele si tiganii deopotriva.

P.S. Daca nu stiti cine e fata asta atunci ati trait degeaba, rasistilor!

foto via observator.ro