Mafia cornul si laptele

Mafia magnatilor lcoali strange randurile. La o licitatie organizata pentru distribuirea de produse elevilor in cadrul programului “cornul si laptele” pentru prima oara nu a mai castigat Aldea cu firma sa Redal, ci o firma din Turda, Bamm Impex, ce a oferit un pret mai mic. Nici nu a inceput bine scoala si plangerile si controalele au tabarat pe firma turdeana.

Normal ca e motiv de suparare mare, Aldea a pierdut un mega contract ce il primea an de an pe intreg judetul Sibiu. Nimeni nu a verificat Redal de calitatea produselor distribuite in programul “cornul si laptele”. Acum cei din Turda isi dau seama ca au nimerit nu intr-un judet din Romania democrata, ci intr-unul din Romania mafiei.

Sau doar mie mi se pare suspect? Cititi dincolo de cuvinte in Monitorul de Sibiu

6
Lasă un răspuns

6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
sosobigman

le faci reclama gratuita sau din cauza ca ti-au bagat banner-ul la ei pe site? oricum povestea asta cu cornul si laptele era dubioasa inca de la inceput…parerea mea…

Calin Blaga

Nu inteleg Sosobigman la ce te referi? Ca Aldea sau Bamm Impex nu mi-au pus bannerul pe site si nici reclama nu le fac. Iar despre Monitorul de Sibiu, ei au deschis subiectul acum vreo 2 zile, azi si Tribuna a deschis cu asta. Dar nu asta e important. Important e ca se duce un razboi pe laptele si cornul….

Cercetasii Sibieni

Totusi nu e normal ca in programul Laptele si Cornul, copii din oras, unde aprovizionarea se poate si trebuie sa se faca ZILNIC, sa primeasca brinza topita (daca am inteles eu bine). Daca tot se face programul asta ar trebui sa primeasca in primul rind fructe, mere, un copil ar trebui obligatoriu sa bage in el 5 mere si legume, zilnic, citi dintre noi o facem insa? Brinza topita e o aiureala facuta prin topirea altor brinzeturi, cu calitati diverse, la care se adauga aditivi emulgatori (comentarii interesante pe: https://www.culinar.ro/forum/continut/Off-Topic/3228/CORNU-si-LAPTICUL/ ). Cit despre cornuri si substituentii lor, Eugenii, biscuti si… Read more »

Anonymous

de ce iti place sa insulti sibiul? una-i sa scrii despre lucrurile rele din judet si alta e sa o faci in stilul asta. tot timpul, nu e vorba doar de post-ul asta. penibil.

morbo

Calin Blaga

@ mORBO – ti-ai pierdut logica…..

Anonymous

@calin BLAga- uite, de exemplu eu pot sa zic ca aia sunt corupti, ticalosi, etc., fara floricele ale urii de genul sibiu – judet al mafiei

morbo