Macron le-a gasit leac trantorilor

Macron a fost prezentat de presa comunistoida ca unul care-i uraste pe saraci. De fapt era vorba de unul care uraste saracia pentru ca stie ca saracia e efectul, iar trandava e de cele mai multe ori cauza.

Asa ca pentru a combate saracia si a descuraja trandava s-a gandit sa reintroduca serviciul militar obligatoriu. Nu se va face armata timp de 1 an, ca pe vremuri ci doar o luna, ca un fel de scoala de corectie. Oamenii care au un loc de munca stabil sau fac ceva scoala n-or sa fie obligati sa faca armata, dar trantorii care lenevesc acasa pe banii statului urmeaza sa fie recrutati si incorporati.

Masura asta e o sabie cu doua taisuri, in primul rand pentru ca timp de o luna ii va pune la munca pe trantori si in acelasi timp ii va trece intr-o baza de date ce are ca scop sa tina evidenta celor disponibili pe post de carne de tun. Probabil ca niciunul dintre ei n-o sa ajunga vreodata sa lupte intr-un razboi, decat daca eventual se decide ca dupa luna respectiva sa ramana si sa urmeze o cariera militara, insa factorul psihologic conteaza suficient.

As putea paria ca vreo 40-50% dintre cei vizati n-or sa mai paraziteze societatea ulterior.