Macron le-a gasit leac trantorilor

Macron a fost prezentat de presa comunistoida ca unul care-i uraste pe saraci. De fapt era vorba de unul care uraste saracia pentru ca stie ca saracia e efectul, iar trandava e de cele mai multe ori cauza.

Asa ca pentru a combate saracia si a descuraja trandava s-a gandit sa reintroduca serviciul militar obligatoriu. Nu se va face armata timp de 1 an, ca pe vremuri ci doar o luna, ca un fel de scoala de corectie. Oamenii care au un loc de munca stabil sau fac ceva scoala n-or sa fie obligati sa faca armata, dar trantorii care lenevesc acasa pe banii statului urmeaza sa fie recrutati si incorporati.

Masura asta e o sabie cu doua taisuri, in primul rand pentru ca timp de o luna ii va pune la munca pe trantori si in acelasi timp ii va trece intr-o baza de date ce are ca scop sa tina evidenta celor disponibili pe post de carne de tun. Probabil ca niciunul dintre ei n-o sa ajunga vreodata sa lupte intr-un razboi, decat daca eventual se decide ca dupa luna respectiva sa ramana si sa urmeze o cariera militara, insa factorul psihologic conteaza suficient.

As putea paria ca vreo 40-50% dintre cei vizati n-or sa mai paraziteze societatea ulterior.

Macron le-a gasit leac trantorilor

5
Lasă un răspuns

1 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted

Nu prea vad logica acestei masuri care nu va face decat sa saraceasca si sa tina o luna in spate leprele care oricum nu se rup cu munca … dar ma rog, daca tu zici …

Radu

Frate nu mai suntem in anii 40 cand lumea abia astepta sa mearga in armata. Acum sunt multi care nici nu doresc sa mai auda de ea. Nu doresc sa stea nici macar o zi acolo. Normal ca masura e foarte buna. Pt ca macar un sfert o sa-si caute job sau se apuca de o scoala doar ca sa nu ajunga in armata. Si tot asa o sa fie multi care o sa aprecieze acea luna de armata si o sa se inscrie la profesionisti. E win-win…