Lumea dublului standard

Aparent corectitudinea politica a impus o lume in care se venereaza si se incearca legitimizarea dublului standard, iar miscari dinastea care azi sunt cool gen feminism, LGBT & co. nu fac decat sa incerce sa impuna dublul standard.

O grija mai veche a unora care chiar nu mai dorm noptile de grija altora e bresa salariala dintre barbati si femei in cadrul diverselor sectoare de munca. Desigur, inca mai exista locuri unde femeile sunt desconsiderate si platite mai putin decat barbatii, insa companiile moderne platesc deja de aproape un deceniu in functie de competente nu de sex.

Si totusi in viziunea unor idioti, in discutia asta se aplica inca dublul standard fiindca nu trece luna fara sa apara un articol in care se analizeaza bresa salariala dintre femei si barbati intr-un sector oarecare. Ori problema pe care o ignora cu buna stiinta cei care scriu astfel de tampenii si mai ales aia care sunt de acord cu ele, e ca sectoarele respective sunt dominate exclusiv de barbati pentru ca sunt joburi pe care de regula le fac barbatii si care presupun aptitudini barbatesti.

Nimeni, dar absolut nimeni nu mentioneaza in astfel de articole faptul ca in modelling bresa salariala dintre femei si barbati e de 75%, evident in favoarea femeilor. Sau ca la joburi femeiesti precum secretariat, prostitutie (acolo unde e legala), ingrijire de copii etc. bresa salariala e in favoarea femeilor. Sunt zeci, poate ca sute de joburi care se adreseaza exclusiv femeilor si in care barbatii nu doar ca nu-si pot face o cariera ci sunt interzisi de diverse dogme sociale la fel cum de altfel se intampla si cu femeile, numai ca femeile mai patrund in campul muncii si pe joburi care nu le sunt adresate datorita gargarei inutile si teatrului ieftin la care apeleaza o mana de feministe si ratatii ce viseaza sa le dea candva o limba in pizda. Ori daca asta nu e egalitate de gen nu stiu zau ce dracu’ mai poate sa fie.

Ignorantii astia prefera sa apeleze la dublul standard si sa spuna poezia doar partial pentru a manipula la modul grosolan si a face majoritatea sa inteleaga ca e obligata sa se supuna majoritatii, desi lucrul asta era imposibil chiar si in societatea utopica a lui Thomas More.