Începe revoluţia în PSD Sibiu

Începe revoluţia în PSD Sibiu
Cosmin Ionescu le arată statulul de partid liderilor locali Cindrea şi Suditu.

„Rezultatele proaste din PSD Sibiu sunt cauzate de managementul precar al organizaţiei judeţene şi municipale”, a declarat astăzi Cosmin Ionescu, vicepreşedinte PSD Sibiu într-o conferinţă de presă. Ţinută într-un spaţiu neconvenţional, într-o cafenea, conferinţa a fost un prilej de a lansa o provocare lui Ioan Cindrea, liderul PSD judeţean şi Gheorghe Suditu, liderul PSD municipal Sibiu. Cosmin Ionescu, fost preşedinte TSD Sibiu şi membru de 12 ani al partidului a criticat liderii organizaţiei pentru ăncălcarea statutului şi abuzuri repetate. „În 2005 s-a încălcat hotărârea Conferinţei Judeţene când voturile pentru Iliescu s-au dus la Geoană. În 2010 cei ce nu votau pentru geoană au fost lăsaţi acasă”, a declarat Ionescu. Acesta a nominalizat pe cei patru oameni din conducerea PSD Sibiu vinovaţi de problemele din partid, cât şi de rezultatele proaste: Ioan Cindrea, Gheorghe Suditu, Cornel Langa şi Ioan Banciu. Aceştia au decis cine merge la Congresul naţional PSD de la începutul anului. „Nu mai putem tolera independenţa”, a completat Ionescu referitor la cei 4.

Cu această ocazie, Cosmin Ionescu, însoţie de un alt membru PSD, Adrian Stoica, a anunţat că se aşteaptă o decizie de la nivel central pentru organizarea de alegeri în organizaţia judeţeană PSD Sibiu până în vară. „Echipa Cindrea – Suditu este minoritară în PSD Sibiu. Actuala conducere are un nucleu de bază de 20 de oameni şi atât”, a declarat Stoica. „Liderii organizaţiei judeţene şi municipale (Cindrea şi Suditu, n.r.) în cei 13 ani au dezvoltat o politică a bunului plac”, a mărturisit Ionescu. El a sperat, alături de alţi membrii PSD să rezolve problemele în cadrul partidului, dar şi-a dat seama că nu se poate. Vicepreşedintele PSD Sibiu a amintit de numele mari îndepărtate din partid de Cindrea şi Suditu în timp: Daniel Frunzescu, Marius Ileşan, Eftimie Costeiu, Constantin Oprean, Gligor Ciortea, Constantin Morar. Pe lângă aceştia mulţi sunt traşi pe linie moartă de actuala conducere şi nu mai sunt convocaţi la şedinţe.

Sursa: Sibiu 100%

19
Lasă un răspuns

12 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
newest oldest most voted
alexandru

alt barbat adevarat … la o bere se discuta altcumva … mai prinzi curaj … de fapt cine iese asa sa se dea mare ??? …lasii si slabii … care nu au curaj sa vb fata in fata ……. hai sictir ….

Sunt chiar amuzat … cainele isi musca stapanul … Stii Calin ce se intampla cand Grivei ataca mana care l-a hranit?

neutru

respect cosmin ionescu,un membru cu caracter care sa tinut de cuvant

un tanar psd ist

nu am nimic cu nimeni,dar Cosmin Ionescu intotdeauna a ajutat tinerii a incearcat sa ii rasplateasca si sa ii aproprie de tsd.

adevarul din psd

Daca s-ar inventa si punctul de pensie la politicienii care nu au rezultate in plan politic si moral, dl. Cindrea si ai lui iesmeni ar iesi la pensie de azi, nu de maine. Faptul ca cei 4 arhangheli (Cindrea si gasca lui) nu au confirmat in plan politic i-ar recomanda spre o binemeritata si necinstita pensie. Ai valoare stai in fata, n-ai valoare stai in spate. In PSD Sibiu trebuie sa se instaureze bunul simt si responsabilitatea politica. Alte comentarii nu mai am de facut si las opiniei publice posibilitatea sa analizeze cele spuse mai sus.

alexandru

tu chiar crezi ca trebuie sa te vorbesti cu cineva ca sa ajungi la concluzia asta!? sincer … sa acorzi credit la toata treaba asta … cam naiv din partea ta .. haha ..

MB

Arata-mi si mie pozele de la betiile alea de care vorbesti. Cel putin eu pe tata nu l-am vazut beat in viata mea si-ti mai permiti sa-l faci si tartor. Nici macar nu esti in stare sa-i scrii numele corect. Imi place ca ori de cate ori apare ceva legat de psd esti prezent la realitatea sa ne iei la injuraturi. N-am inteles niciodata de ce. Poate o sa ne explici intr-o buna zi. In rest numai de bine.

MB

“Apropo cine are o poza cu cei patru arhangeli ai PSD Sibiu (sau sa spun tartori?) la o bauta cum fac deobicei? Cindrea, Suditu, Langa si Baciu. Am aflat ca exista astfel de poze de la multele betii ale celor 4….” Aha deci sa inteleg ca pasajul asta nu e scris de dvs sau cum? In plus, eu nu stiu cu ce se ocupa Cindrea acum zece ani cu toate ca mi-e greu sa-l vad sarind gardurile liceelor dupa femei, dar daca tu consideri ca e normal sa-l judeci pe un om pt ce a facut acum 10 ani, daca… Read more »

Caline eu stiu ca tie iti place sa invarti facaletul prin marmelada, dar modul tau de a denatura lucrurile mi se pare grosolan. Ai scris in comentariul de mai sus “Desi nu cred ca tinerii PSD pot fi numiti caini”. Cand i-am numit eu caini pe tinerii din TSD? Este opinia mea ca fostul lider TSD Sibiu (Cosmin Ionescu), fost consilier al prefectului, fost consilier judetean, stiu ce alte functii a mai detinut si-a dovedit “maestria” pana acum si nu cred ca ar putea conduce nici macar o roaba pe viitor. Repet e parerea mea si nu trebuie sa o… Read more »

Nu eu l-am facut, s-a facut singur si lucrul asta il stie toata lumea. Are rost sa ne mai ascundem?

eu

Mai Eduard iarasi ti-ai amintit ce bataie ai mancat acum cativa ani cand cosmin a castigat alegerile si tu ai plecat din partid.Sa nu cumva sa te pui pe plans frate:)).Mai treci peste si mergi inaite.Cum poti sa il numesti pe Cosmin caine?Caine esti tu sau mai degraba esti o javra care atunci cand nu a obtinut ce a vrut a plecat.Habar nu ai cat a ajutat cosmin pe tinerii din partid si cat de bine a fost cat a fost el presedinte, deci javra nu mai judeca daca nu sti.Ma bucur ca a facut pasul asta, trebuie o schimbare… Read more »

Draga “tu” scrisul la comanda dauneaza grav intelectului. Am pierdut la 4 voturi, cateva fiind anulate. Eu nu am avut nimic pe cand Ionescu l-a avut pe Cindrea, Suditu, Plopeanu, Arcas etc. Motivul plecarii “noastre”, pentru ca am fost mai multi, nu a fost infrangerea, ca dovada ca toti care am plecat am ramas de stanga. Cu bine vesnicule anonim.