Sa omorim copiii, pensionarii, mamele si saracii spre fericirea dictatorului Basescu!

Am vrut sa scriu un titlu si mai lung, dar nu stiu daca se poate, tehnic. Asa ca m-am oprit la acesta. Sunt suparata. De fapt frustrata. In seara aceasta am vazut la TV ca printre toate reducerile de pensii, salarii, somaj etc Boc si Basescu au pregatit si un „cadou” copiilor si mamelor: reducerea cu 25% a indemnizatiei de mama. Reducerea alocatiilor copiilor, anularea banilor de trusou pentru nou-nascut si lista continua. Dupa ce au anuntat ca reduc pensiile cu 15% si restul de ajutoare. Cum oare s-au simtit ieri, de Ziua Eroilor, veteranii de razboi, anuntati ca de la 1 iunie li se va reduce pensia cu 15%?!

Dar pana si indemnizatia de mama?! Si alocatiile copiilor?! Nesimtitii acestia numiti guvernanti merita pamerpsurile murdare ale copiilor. Incep sa ma bucur ca nu am copii, pentru ca nu as avea cu ce sa ii cresc. Dar am colege la birou in concediu maternal. Am altele cu copii mai mari. TOate vom avea de la 1 iunie 25% mai putin bani la salariu, dar deja am fost anuntate ca au inceput sa faca listele cu concedierile. <Si cu copiii ce sa facem?> intreba azi o colega la birou cu lacrimi in ochi. Cine credeti ca mai are chef de munc, sa fie serviabila cu oamenii ce vin la birou cand stii ca de la 1 iunie iti taie leafa, sporuri, tichete, alocatia copiilor si te paste si o concediere.

Iar pentru IDIOTII ce i-am auzit azi de dimineata in autobuz cum spuneau de noi bugetarii ca <bine ne face Base. Da-i dracu de putori, ca sunt multi si stau degeaba>. IDIOTILOR care ganditi asa. NOI BUGETARII va educam copilul, va tratam la spital si da, va luam taxele si impozitele. Faptul ca sefii de la Bucuresti va fura banii vostri, colectati de noi si ii dau pe contracte politice smechere, NU ESTE VINA NOASTRA. Si noi suntem OAMENI. Si noi avem parinti, copii, familie, vise, dorinte. Daca ar stii acei IDIOTI cati suntem noi in birou si ce volum de munca avem, de stam mereu peste program, fara a mai primi demult ore suplimentare…