Inapoi in Sibiu. Accidentat

Ati observat absenta mea de pe blog. Am fost la Strasbourg la sesiunea Parlamentului European. Totul bine si frumos, doar ca ieri cand eram prin Sibiu am fost lovit in masina de unul care a uitat unde e frana. Si eu si Lili ne-am speriat. Desi noi stateam la trecerea de pietoni, in spatele altei masini, a treia masina nu a vrut sa stea si a intrat in noi. Forta izbiturii a fost foarte puternica, pentru ca ne-a impins pana in masina din fata. Asa ca acum si fata si spatele Daciei noastre sunt distruse. Dupa Politie, inspector de asigurari, azi duc masina in service. Asa ca de miine pe bicicleta. Mai jos poze cu masina pentru curiosi…
Inapoi in Sibiu. Accidentat  Inapoi in Sibiu. Accidentat

8
Lasă un răspuns

8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
newest oldest most voted

bine ca nu ati patit nimic

da, bine ca nu s-a intamplat ceva mai grav

ion

Si ce ai mai facut? Ai cumparat paine? La toaleta ai fost? De cite ori? A fost greu? Hirtia igienica era Zeva sau Delica? Atingerea ei era catifelata? Indeajuns de catifelata? Trasul apei a fost zgomotos? A trezit vecinii? Daca da, dupa cite ore de somn? Si ce fel de vis a fost intrerupt? Iata niste intrebari la care cititorii blogului asteapta un raspuns neintirziat. Succes.

ioana frunzescu

Pacat ca exact ieri nu am putut da de voi, nici noi, nici parintii tai, toata ziua, pana la ora 20. Asa a fost sa fie, probabil.Luati-va mobilele la voi, pe toate, ca buni jurnalisti, altadata.Se pot evita sau remedia multe probleme prin comunicare.Te pup.Ma bucur din suflet ca sunteti bine, mai ales ca Lili are si un bebe cu ea tot timpul, in burtica.Grija mareeeeee pe viitor.Stati mai mult acasa.Pa.

Ce fain ca ati venti si ca sunteti ok!

mazemania

Ion – mai voi astia de la Tribuna care injurati in ziar autorul blogului Mazemania se vede treaba ca aveti o obsesie cu hartia igienica…se trage de la ce scrieti in ziar?

Bine ai venit!! Nasol cu accidentul!

Leul cel fricos

las’ ca stiu eu, ca tu ai dat, cand in fata cand in spate si asta de mai multe ori, deoarece sub masina era unu de la tribuna (aia cu kurpapiru’) care voia sa-ti instaleze o bomba sau vreun cip de urmarire….acum e poster cu el in intersectia aceea. 🙂
Salutari tie si sanatate maxima sotiei tale.